Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Akkor most mit csináljak?...

Akkor most mit csináljak? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Pénteken kaptam egy telefont, felraktam tölteni, de csak három órát... és ugye 16-ot kell vagy mennyit. Na, akkor most ezzel mit rontottam el, mert tegnap fent volt töltőn kábé 20 órát, de nagyon gyorsan merül... Anyum azt mondta, neki is így volt először (ő is ilyet vett magának, de ő tovább töltötte), és hogy ha lemerül, rakjam fel úgy akárhány óráig. Szóval tanácsok, hogy mit csináljak?

Előre is köszi.

2009. dec. 7. 19:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Az új telefonok akkumlátorát nem kell kisütni!!!Ez tévhit!
2009. dec. 7. 19:48
 2/5 A kérdező kommentje:
De hát én nem sütöttem ki...
2009. dec. 7. 19:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Teljesen igaz.Nem kell olyan sokáig tölteni.Én is első két alkalommal töltöttem sokat,aztán mondták hogy nem kell,azóta elég ha felteszem este reggel meg le..De megkérdezhetem milyen telefonod van?mert az se mind1,hogy a kijelző mennyit zabálja az aksit,vagy hasonló dolgok
2009. dec. 8. 15:17
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi. :) sony ericsson w205.
2009. dec. 8. 15:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Ajaj..az modern li-ion akkukat elsőre 2-4 órát kell tölteni.Az első hosszú töltéssel eredményesen csökkentetted az akkud élettartamát."kisütni" a régi NiMh akkukat kellett.
2009. dec. 8. 19:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!