Mi a véleményetek?
miért akarod lecserélni?
ha a szoftveres zártság okoz gondot akkor az s4-et ajánlom
de ha csak a kamera miatt cserélnéd le és fontos számodra az iphone-nál megszokott atomstabil ,lagg és fagyásmentes futtatás és hosszútávú kifogástanal működés akkor lumia
41Mpixeles kamerájával minimum 4 kört ráver az összes csillivilli parasztvakító csúcsmobilra
és a nokiától ezt prémium minőségű illesztésmentes készülékben kapod meg (én pl utálom ha recseg ropog a teló ha sms-t írok az illesztési hézagok meg sok műanyag miatt)
a wp felület ugy van megcsinálva hogy az összes mezei telón is gond nélkül fusson
ha esetleg nagyobb kijelzőért lejjebb adnál a megapixelekből akkor még a 20 Mpixeles 1520-at is figyelmedbe ajánlanám
amugy miért baj a nanosim?
bemész akármelyik szolgáltatóhoz és ingyen lefaragják a fölösleget a kártyádból
Az iOS appstore után a wpstore eléggé vérszegény lesz. Erre készülj fel.
A WP stabil jó rendszer. A lumia kamerában erős.
Az S4 zoom sem egy alsókategóriás mobil és a play is jól el van látva szoftverekkel.
Az 4s-t még mindig nem értem, hogy miért van itt.
jah igen kihagytam hogy a wp-n közel sem találsz annyi alkalmazást mint iphonra vagy egy androidos telóra
de a lényegi "fölkapott" alkalmazások ott is megvannak
itt tudsz nézelődni
nem kell eldobnod mert vagy veszel egy afaptert ahogy előző mondta vagy a szolgáltatód a "lelkét" átköltözteti egy micro vagy normál sim kártyába akár
egyébként a lumia 1520 is nanosimmel működik és most hogy a telefonok a "leglaposabb" meg iyesmi címekért küzdenek egyre több lesz a nanosimes teló
Ha elmúlt 2 éves a kártya, akkor a szolgáltató ingyen cseréli. Csak mondd, hogy rossz. Amúgy úgy tudom, hogy 2 év után eleve ingyen cserélik. De ha azt mondod, hogy rossz akkor tuti. És nano-t kérsz.
Nem csak az iphone-ban lesz nano sim. De mi van, hogyha most kicserélteted és amit később veszel telefont abban meg megint nem olyan sim kell majd amid éppen van??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!