Ez nem normális ugye?
tegnap vettem egy használt galaxy yt egy boltban ahol szervizelnek is. de az aksi àllàsàban 1 1.5%ot merül percenként és picit dagadt is. nem forròsodik. megnéztem az aksi használatot és a fényerő minimumon az időkorlàt is és alap kép van kint ìgy 53%ot használ.
a boltban azt mondták 3 hò gari van rajt. az az aksi cserére is érvényes?
Szerintem érvényes arra is.
Mindenképpen vidd vissza, mert ha púpos az akku és nagyon gyorsan merül, az nem sok jót jelent.
Egy 8 ezer forintos teló ennyit tud.
De ha már garis, akkor használd ki.
Illetve ne szégyelld megkérdezni.
Ne minket, hanem a boltot ahol vetted.
nem szégyenlem de nehéz megoldanom hogy bemenjek.
2 óra után végzek az iskolában és 4re vissza kell érnem az iskolába a koleszos házirend miatt. bemegyek a boltba 2:20as busszal és 15:25kor tudok visszamenni.
de közbe meg enni se árt ami ez miatt 7ig nem sikerül. meg nem is engednek be mintket sűrűn a városba. és be kell lógni, szal nem kockáztatok ha nem muszály.
Az aksi egyébként eredeti, az van ráírva h 2011. nem tudom mikor volt először használatban.
egyébként telefon terén nem volt sok választásom mert heti 2ezer forintból élek koleszban, spórolni nehéz mert enni is kell valamit. és bevittem 2 telefonomat amik hibásak voltak és ezt nyertem rajtuk. ez volt a legolcsóbb, a nagyon régi fekete-fehér kijelzősök után. ezután márcsak 15ért volt xperia amit nem volt hajlandó odaadni mert h "szar"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!