T-Mobile-os telefonom van előfizetéssel. Az előfizetésbe külön számlázódik a hívás és az emelt díjas SMS vagy együtt van a kettő? (bővebben a leírásban)
Esetleg ha megírnád, konkrétan melyik díjcsomagban vagy...
Bár az esetek 90%-ában a havidíj egyaránt felhasználható belföldi alapdíjas hívásokra és sms-ekre (emelt díjasra nem).
Sajnos a díjcsomagot nem tudom pontosan, így csak egy átlagolt dologra lennék kíváncsi.
Szóval, az, hogy emelt díjasra nem vonatkozik, jelentheti azt is, hogy plusz kiadás fog megjelenni, amikor a számlát küldik ki?
Igen, ha emelt díjas hívásod vagy SMS-ed volt, akkor azt a havidíjon felül kell fizetned.
(Mint ahogy az alapdíjas hívást/smst is, ha túlléped a lebeszélhető keretet.
Utolsó előtti, mivel nem én kezeltem a díjcsomagommal kapcsolatos ügyeket, és mivel nem is én fizetem, ezért nem tudom.
Utolsó, köszönöm a választ, most már értem. Küldtem is a zöld kezecskét a válaszodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!