Android: sys/module mappa tartalmát ki lehet valahogy másolni?
Egy tablet romjából akarom kibányászni a TS és GS drivereket. De hiába van root, nem tudok innen mappát kimásolni, mert még a root explorert is folder-loopba küldi, nem lehet lejjebb lépkedni a mappákban, úgy viselkedik, mintha végtelen sok almappa lenne egymás alatt, valójában viszont csak két mappaszint ismétlődik végtelenségig.
Van esetleg lehetőség valahogy, mondjuk ADB segítségével innen tartalmat kimenteni?
Amit próbáltam ,az 0.8.1.
Köszönöm, megpróbálom.
Most épp visszakerült a gazdájához a tab, úgyhogy lesz egy kis szünet a kísérletezésben, addig tovább küzdök a rom .img fájl kicsomizásával, hátha.
Közben megtámadtam az xda developers oldalán a FaastJB rom készítőjét, ő eléggé járatos a cortex procis kínai tabokban.
Na, minden segítséget köszönök, megoldódott a dolog.
Nem saját kútfőből, az xda developers egyik rom fejlesztője kiásta nekem a drivereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!