Android: sys/module mappa tartalmát ki lehet valahogy másolni?
Egy tablet romjából akarom kibányászni a TS és GS drivereket. De hiába van root, nem tudok innen mappát kimásolni, mert még a root explorert is folder-loopba küldi, nem lehet lejjebb lépkedni a mappákban, úgy viselkedik, mintha végtelen sok almappa lenne egymás alatt, valójában viszont csak két mappaszint ismétlődik végtelenségig.
Van esetleg lehetőség valahogy, mondjuk ADB segítségével innen tartalmat kimenteni?
pc csatlakozva bizonyara kitudod masolni csak megkell keresni
Pedig Root jogosultsaggal mar kene neki engedni nekem is root explorer van es barmit enged bar igaz X8-am van
1. Androidos TotalCommanderrel átmásolom a kártyára, onnan már kimenthető.
2. Telepíteni kell a Qtadb klienst a tabra, PC-n futtatni a Qtadb.exe-t és úgy is kimásolható.
Drivereknek fenn kell lenni...
#1:
"pc csatlakozva bizonyara kitudod masolni csak megkell keresni"
Megvan. Mármint a tartalmazó könyvtár. de a root ellenére sem lehet mélyebben belelépni, nem tudok lejutni a .ko fileok szintjére, a fent leírt mappa-loop miatt. Mint írtam, a pc usb kapcsolat meg a készülék root mappáját nem tudja mutatni, csak az internal meg external sd mappákat.
#2:
Ellenőrzöm, hátha a TC csodát tesz és kimásolja.
amíg húzom a tabra a TC-t, közben tanulmányozom ezt a QtADB-t.
Jól hangzik ,csak kell hozzá egy olvasós gyorstalpaló. Köszönöm!
Ha esetleg TC-vel átjön a cucc, akkor meg vagyok mentve.
Közben már kínomban kicsomagoltam a rom .img-t, de a .fex fájloknál tovább nem jutok ubuntu/linux nélkül. :)
A rák egye meg, mégse jó. Másol, másol, kész és üres a célkönyvtár.
Csak a QtADB lesz a megoldás.
"Drivereknek fenn kell lenni..."
Konkrétan?
ADB driverek fent vannak (az ADB kompletten telepítve a pc-re, már használtam is sokszor), tablet USB debugging módban, QtADB telepítve pc-n (teljes csomag .dll-lel együtt), tableten is, mindkettő elindítva, usb összekötve és nem látja a QtADB a tabletet, hiába nyomkodom a frissíts gombot. Gondolom vagy driver hiányzik, vagy vmi sorrend rossz.
" 2. Telepíteni kell a Qtadb klienst a tabra "> Qtadb.apk
Mondjuk innen kezdve már csak egyéni ötletelés próbálkozás segít..
Nekem fenn van a Mobogenie és a MyPhoneExplorer is, lehet ezek "oldalvizén", driverével megy a Qtadb.
Ezt nem tudom..
....vagy ezzel a kínai csodával valamiért nem kompatibilis. Mert elvileg minden szükséges driver fent van. :)
Néztem a QtADB FAQ-ját is és nem tűnik úgy, mintha bármi kimaradt volna.
Még lehetőség:
Próbáld meg PC-re telepíteni a QTADB_0.7.0-át.
Azt töltsd le, amelynek van lib változata, ebből van már 0.8.0-ás verzió is, az nekem ritkán megy, gyakrabban a 7-es.
Most mondjam, hogy ide is kell driver?
Ez mindig kritikus....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!