Kaphatok más telefont érte garanciálisan?
Figyelt kérdés
Ma vettem egy telefont és eléggé megbolondult, lefagyott vagy 10 percre de így se kép se hang, kamera nem máködik emiatt stb stb. Mondták ha baj van vigyem vissza, gondolom kicserélik pár napon belül. De, ha én már nem akarnék ilyet kihozni, inkább másikat (gondolom jogosan megy el ilyenkor a kedv a márkától nem?) akkor hozhatok ki másikat? Előfizetéssel vettem, részletre. Vagy ha kicserélik, akkor csak ugyan ilyet adhatnak érte?2014. febr. 5. 19:07
1/6 A kérdező kommentje:
ja, egyébként t-mobile
2014. febr. 5. 19:08
2/6 b95 válasza:
Jó kérdés.
A fő probléma, hogy előfizetéssel vetted részletre.
Ilyenkor nem tudom, hajlandóak-e kicserélni a telefont másik típusra.
A Legegyszerűbb, a megkérdezed tőlük!
3/6 anonim válasza:
Mivel szerződést írtál alá, szerintem nem. Vagy borzalmas macera árán aminek a végén úgy is te járnál rosszul.
4/6 A kérdező kommentje:
és szerintetek az, hogy visszaviszem jogos?
2014. febr. 5. 19:26
5/6 b95 válasza:
az igen, jogos!
De ne várd el tőlük, hogy másik típusra cserélik!
6/6 dersol válasza:
A magyar nyelvhelyesség egy darabja meghalt...
Amúgy jogos hogy visszaviszed, de más típusra nem valószínű hogy cserélik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!