Garanciálisan visszaveszik a iphone 5st ha belül rezeg valami alkatrész?
Figyelt kérdés
2014. jan. 23. 20:46
1/7 anonim válasza:
belül rezeg vmi alkatrész?????? Hajajj.. itt nagy probléma lehet. Ha hallani lehet, vagy esetleg annyira érezhető, akkor érdemes próbálkozni, mert nem normális az, ha "rezeg" egy alkatrész
2/7 A kérdező kommentje:
Ha egy kicsit is megkoppantom a hatlapot vagy lerakom az asztalra rezeg valami
2014. jan. 23. 20:54
3/7 anonim válasza:
Kétlem, hogy garanciás probléma lenne, mivel elég sok 5s-t érint, köztük enyémet is - de engem nem zavar, mert bevallom őszintén: nem szoktam ütögetni.
4/7 Saavedro válasza:
Nézz utána ennek a jelenségnek a neten. Mondjuk ha zörög, visszavinném, csak adnak valami választ. Az én telefonom, ha finoman megütöttem, rezgett, de ez nem a zörgés kategória.
5/7 anonim válasza:
A kamera mozog benne, ahogy az összes telefonban.
6/7 anonim válasza:
Személy szerint nekem a kamera lencse nem rezeg, mint a korábbi iPhoneaimnál, viszont a power gomb az meglehetősen lötyög. Akiket eddig megkérdeztem, azoknál mind jelentkezett ez a probléma.
7/7 anonim válasza:
iPhone-okban jellemző. Az eddigi állítások nem igazak. Ami zörög benne, az a vibramotor. Ennek köszönhetően tudja az iPhone számos alkalmazását végrehajtani. Minden iPhone-ban itt van ez a "rezegő izé" :) üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!