Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Garanciálisan visszaveszik a...

Garanciálisan visszaveszik a iphone 5st ha belül rezeg valami alkatrész?

Figyelt kérdés

2014. jan. 23. 20:46
 1/7 anonim ***** válasza:
25%
belül rezeg vmi alkatrész?????? Hajajj.. itt nagy probléma lehet. Ha hallani lehet, vagy esetleg annyira érezhető, akkor érdemes próbálkozni, mert nem normális az, ha "rezeg" egy alkatrész
2014. jan. 23. 20:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Ha egy kicsit is megkoppantom a hatlapot vagy lerakom az asztalra rezeg valami
2014. jan. 23. 20:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Kétlem, hogy garanciás probléma lenne, mivel elég sok 5s-t érint, köztük enyémet is - de engem nem zavar, mert bevallom őszintén: nem szoktam ütögetni.
2014. jan. 23. 22:07
 4/7 Saavedro ***** válasza:
Nézz utána ennek a jelenségnek a neten. Mondjuk ha zörög, visszavinném, csak adnak valami választ. Az én telefonom, ha finoman megütöttem, rezgett, de ez nem a zörgés kategória.
2014. jan. 24. 06:56
 5/7 anonim ***** válasza:
A kamera mozog benne, ahogy az összes telefonban.
2014. jan. 24. 08:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Személy szerint nekem a kamera lencse nem rezeg, mint a korábbi iPhoneaimnál, viszont a power gomb az meglehetősen lötyög. Akiket eddig megkérdeztem, azoknál mind jelentkezett ez a probléma.
2014. jan. 24. 13:40
 7/7 anonim ***** válasza:
iPhone-okban jellemző. Az eddigi állítások nem igazak. Ami zörög benne, az a vibramotor. Ennek köszönhetően tudja az iPhone számos alkalmazását végrehajtani. Minden iPhone-ban itt van ez a "rezegő izé" :) üdv.
2014. febr. 22. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!