Miért nem indul a telefonom hibás flashelés után?
Na ezért nem szabad ilyen noname klónokat venni. Ha baj van, meg vagy lőve.
A mediatek tipikus klóngyártó, egyébként amit én találtam mt6572 alatt, az kérem egy Iphone4 klón.
Honnan szedted a flasheléshez az infót? Kéne vmi link, ami tényleg ehhez a telóhoz kapcsolódik.
Az sem kizárt hogy nem is a tiedhez való rom volt, amit ráhúztál, a kicsi kínaiak azonos típusnév alatt futó telókban is szívfájdalom nélkül változtatják a hardvert.
Itt van egy újratelepítési leírás rommal együtt. A letöltéshez regisztrálni kell.
Az antutu nem mérvadó, érdemes kipróbálnod más rendszerdiagnosztikai programot is, mint Phone tester, Phone info,CPUZ, CPU indentifer stb. Ezek mindegyike a google play áruházból letölthető ingyenesen.
Az én telómban is az szerepel a rendszer tulajdonságoknál, hogy MT6589 4 magos CPU, 1GB Ram, a valóság azonban más, az említett programoknak köszönhetően, ugyanis mint kiderült egy MT6572 2 magos CPU, és csak 512 mb ram van benne.
MT6572 - 2 mag
MT6589 - 4 mag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!