Üdv:50 000 Ft és az felett szoktak eladási büncselekményt elkövetni apródon? Vagy nem éri meg neki mert akkor már foglalkoznak az üggyel az ár miatt?
Figyelt kérdés
#Maroti.Noel.
2014. febr. 4. 18:22
1/4 anonim válasza:
talán megéri...erre igaz az a mondás, hogy addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik. amint kirak egy kedvező hirdetést, akár ráharaphat egyszerre 5-10 ember is, ami már nyilván a többszöröse..de ha ebből csak 2 tesz feljelentést, akkor nem lesz az ügyből szinte semmi érdemi előrelépés...pedig hát minden adat elméletben rendelkezésre áll(kivéve, ha más nevére nyitnak bankszámlát...csak sok munka kideríteni...viszont egyszer úgyis lebuknak az ilyenek...és kapnak max 2-3et felfüggesztve...jól meg lettek büntetve. plusz a sértettek kapnak az ügy végén egy jegyzőkönyvet, amiben bennevan, hogy a kár nem térült meg...kaptam már én is ilyet, 3 év bűnözés után legalább 50-60 db sértett ügye benne van, és 1-2 esetben térült meg, mert a lopott tárgyat megtartották...
2/4 A kérdező kommentje:
Mert 52 000FT-ot előreutaltam az apródon.Azt mondta,hogy feladta csütörtöki napon,de még nem jött meg.
Ez az a termék.
2014. febr. 4. 21:42
3/4 anonim válasza:
52 ezret előreutalni, egy olyan személynek, akiről semmit nem tudni... ember. Reméljük nem a saját bőrödön kell tanulnod.
SOHA ne utalj előre olyannak, akiről nem tudhatod, mennyire megbízó. Ezért nem szoktam olyan oldalakról vásárolni, ahol nem lehet az adott személyt értékelni valamilyen módon.
Hogy a rendőrség foglalkozzon ilyen üggyel? Leányálom. Arról mondj le. Ha az illető úgy dönt, hogy átver téged, akkor azt házon belül kell megoldani, mert hogy a rendőrség egy tapottat sem fog lépni az ügy érdekében, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!