Üdv. újraindítottam a telóm és bootloopot kapott, mit csináljak?
Csak úgy?
Vagy már házi mókolás, rom, kernelcsere után?
Ha első változat és garanciális, bízd a szervizre, ne szenvedj vele.
Ha a második, nézz utána ott, ahol a kernel, rom felrakást leírták. Valahol lesz ott info arról is, mit rontottál el és hogyan hozhatod rendbe.
Harmadik variáció: gyári minden, mókolás nélkül van bootloop, de már nem garanciális a készülék.
Akkor kérek egy telefon típust, hátha tudok vmit okozni.
A bootloop elvileg nem akadálya a flashmódba lépésnek.
Akkor kies vagy méginkább odin segítségével újra lehet rakni a gyári romot.
Sajnos a telepített progik, telefonszámok, sms-ek stb. el fognak veszni.
SD kártya tartalma sértetlen marad.
"és miez az odin és hogy kell használni?"
"ha összekötöm usb vel a gépre látni fogom a tartalmakat?"
Sajnos nem.
A telód jelen állapotában egy süket tégla, ami csak arra képes, hogy fogadjon egy új "agyat".
akkor letöltöm ez az"odint" de ez mi:Alap dolgok letöltése (ODIN, I9000XXJVS, és .PIT file)az odin azt értem de ez a i9...,és a .pit ezt honnan töltsem?
Megfelelő file-ok kiválogatása a megfelelő résznél – lásd FlashGuide---mi az a flash guide?
Telefon Download mode-ban indítása ( Kikapcsolás után Hangerő le + Home + Power egyszerre lenyomása amíg meg nem jelenik)---ez nekem a home+kikapcs
Géphez csatlakoztatk, ha ODIN-on megjelenik, akkor örül, ha nem akkor drivereket kell csekkolni--usb vel?
Kell az odin, a kies-t érdemes szintén feltenni, mert az felrakja a samsung usb drivereket, meg kell a rom, aztán követni a leírást.
A .pit fájl? Kicsit guglizzál, valami biztos lesz róla.
Samsungokban annyira nem vagyok otthon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!