Tegnap letöltöttem egy androidos appot és azóta nem csatlakozik a telefonom a wifihez. Már újraindítottam, letöröltem az appot, visszaállítottam a telefon gyári beállításait is. Valaki ötlet?
Csak nem a régi jó Viber?
Az tud ilyet csinálni a telókkal.
Múltkor az én, és a lányom telefonját is egyszerre nyomta gallyra.Play-ről töltöttem pedig.
Onnantól fogva valahányszor wi-fi-re mentem, állandóan jelezte, hogy nem tud szinkronizálni a google fiókommal, az összes ismerősömnek, és nem ismerősömnek arról az e-mail címemről több 100 kéretlen levelet küldött szét, 3x törték fel a google fiókomat.
Leszedtem a Viber-t, azóta megint jó minden.
Ja!
Milyen telefonod van?
Ajánlanék egy szoftverfrissítést/javítást előbb, hátha helyreteszi.Azt házilag is meg tudod oldani.
Galaxy 3.
bevittem vodafonehoz azt mondták vigyek be jótállást meg stb.. mondom én ezzel nem fogok szórakozni inkább csinálja meg a mobilnet beállításokat ha már van havi 500megám(mert ugye gyárira állítottam vissza) megcsinálta a csaj (kb 5perc alatt sikerült szegénynek, az első csajnak kb fél perc volt egyébként:D)
aztán próbáltam csatlakozni a pláza wifihez és sikerült. hazajöttem és utána az itthonira is csatlakozott szóval már semmi probléma de mindenkinek köszönöm :)
egyébként egy wifit 'segítő' program okozta szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!