Sony Xperia L 4G-s?

Figyelt kérdés
2014. febr. 4. 12:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
téged hagyjunk inkább, hogy divatfan vagy és mindenkinek az unalmas wp-t ajánlod. még az ios is jobb az árát leszámítva
2014. febr. 4. 15:42
 12/22 anonim ***** válasza:
azt meg hagyjuk, hogy az ace 3-at leszarozod, mert abban már nem egy fos u8500 nova thor proci van, hanem normális hardver, közel azonos az xperia L-el, de látszik fingod sincs az egészhez, csak annyit tudsz mondani, hogy a wp milyen jó. hagyjuk már :)
2014. febr. 4. 15:44
 13/22 b95 ***** válasza:

Divatfan? Én???

mi a faszról beszélsz??

2014. febr. 4. 15:47
 14/22 dersol ***** válasza:

Amúgy tényleg nem bántásból, de én is unom ezt a wp mániát a fórumon.

Bármilyen droidos kérdés legyen, egyből jön valami okos, hogy vegyen wp-vel telefont...

Miért kell ráerőltetni mindent másokra?

LG F6 korrekt kis telefon, 4g támogatással.

2014. febr. 4. 15:51
 15/22 anonim ***** válasza:
hát mást nem tudsz mondani, csak lumia meg wp. a kérdező meg valószínűleg androidos készüléket akar, azért kérdett rá az xperia L-re . de most komolyan normálisabb lenne ha leírnád hogy, próbáld ki , nézd meg meg mittudjamén ilyesmik, mert lehet megveszi aztán nem lesz megelégedve vele, nem tetszik neki ... egyből csömörből vödörbe, hogy "nesze itt van a WP király minden,lumia 625-820 , többiről szó sem lehet"(költői túlzás) ez így nem frankó ;)
2014. febr. 4. 15:52
 16/22 b95 ***** válasza:

és akkor már mindjárt divatfan vagyok. világos.

Mivel a többi gyártó (HTC, Huawei, Samsung) nem sok pluszt ad a WP-hez, így még jó, hogy a Lumiákat ajánlom WP-n belül, hiszen felhasználói szempontból azok a legjobbak ár/érték arányból.

A WP stabilabb, és jobban kezelhető. Átlag felhasználónak meg pláne jobb. Akkor miért is lenne tilos WP-t ajánlani?

Eleve csak AJÁNLOTTAM, nem köteleztem rá, hogy Lumiát vegyen.

A kérdező teljes mértékben maga dönti el, hogy mit vesz.

Ezen kívül a „Vegyél xy droidos telefont, mer az a menő” típusú kommentek mitől is jobbak?

2014. febr. 4. 15:57
 17/22 dersol ***** válasza:
Kimond olyat itt, hogy a droidos telefon menő?
2014. febr. 4. 16:00
 18/22 b95 ***** válasza:
nem feltétlen itt, de kb. minden Lumiás kédésnél van egy ilyen...
2014. febr. 4. 16:02
 19/22 anonim ***** válasza:
talán azért, mert már unják, hogy a lumiákat dicsőítik mindennek, az android meg a lassú,szutyok? :D no majd ha valaki sokat utazik és várnia kell a járatokra,vagy repülőgépen utazik, akkor majd bizti az uncsi wp felületét akarja nízegetni órákon át, ugyi, mer hogy annyibúl áll az egísz, hogy azonnal ott van minden a nagy rubrikákban
2014. febr. 4. 16:04
 20/22 b95 ***** válasza:

pedig pont az andriod statikus, ikon alapú felülete az uncsi, a WP dinamukus felületével szemben.

Ezt sosem értettem, mitől is lenne unalmas a WP felülete.

A WP felületéne amúgy is csak egy kis része a kezdőképernyő, csak sokan még annyira sem ismerik a WP-t, hogy megértsék, hogy a WP teljes felülete nem csak csempékből áll. Persze ők azok, akik leginkább fikázzák, aki a legkevésbé sem ismerik, max. látásból, vagy „ismerős ismerősének az akárkije mondta, hogy...” című történet.

2014. febr. 4. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!