Sony Xperia L 4G-s?

Figyelt kérdés
2014. febr. 4. 12:32
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
nem. ha mindenképp akarsz 4G-t ilyen kategóriában, akkor lesd meg az LG Optimus F6-ost
2014. febr. 4. 12:37
 2/22 b95 ***** válasza:
Vagy Lumia 820, 625...
2014. febr. 4. 13:27
 3/22 A kérdező kommentje:
Köszi! Ace 3 nem jó?
2014. febr. 4. 13:42
 4/22 anonim ***** válasza:
az is jó
2014. febr. 4. 14:11
 5/22 b95 ***** válasza:
nem jó!
2014. febr. 4. 14:13
 6/22 anonim ***** válasza:
ja igen, te is wp fan vagy. akkor tényleg nem jó. sőt, az összes androidos készülék fos, csak a lumiák a jók , ugye xD
2014. febr. 4. 14:48
 7/22 SylwerStone ***** válasza:
49%
-.-" Az Ace 3 egy fos telefon, ahogy szinte az összes Samsung. Én is a Lumiákat, pártolom, mégsem szidom az androidot, de a Samsung szar. Ez tény!
2014. febr. 4. 14:56
 8/22 anonim ***** válasza:
hát az mindegy, hiába ott van az LG F6 ami tudja a 4 G-t , hát az fos, mert ugyebár android és a WP a király meg a lenyűgöző, akko vegyen lumia 820,at az androidot meg felejtse el örökre.még a kezelőfelület is sokkal izgalmasabb a WP-knek , csempék! a hétszentsígit ! ilyet senki se tudott volna kitalálni, ha nem a májkroszoft! hol van az android kezelőfelülete egy WP-hez képest! sehol, ugye? :D Felejtse is el a kérdező az androidot, mert csak a WP létezik ugye? xD
2014. febr. 4. 15:02
 9/22 b95 ***** válasza:

Oh, értem. Szóval ha én a ultragagyi, túlárazott vacak Ace 3-ra azt merem mondani, hogy szar, akkor már mindjárt wp fav vagyok, és azzal minden létező Androidos telefont leszaroztam. Világos.

Csak amennyire fogyatékos vagy, arra sem vagy képes, hogy felfogd: Én a Samsungra mondom, hogy szar, mert az is. Minden létező termékére igaz, hogy a konkurencia jobbat ad olcsóbban! Tulárazott, kopogós műanyag szarokat csinálnak mindenben!

A jelek szerint még arra sem vagy képes, hogy a rendszereket a termékektől különválaszd...

Az Android egy rétdarabolt rendszer, minden gyártó megy a maga útján, és a Google nem elég tökös hözzá, hogy megálljt mondjon a gyártóknak.

Gyakorlatilag minden létező „fogyatékossága” a rendszernek ide vezethető vissza.

A WP-ben ezzel ellentétben minden kötött. És éppen emiatt nincs olyan, hogy még egy felsőbb kategóriás telefonnál is a legalapabb dolgok miatt megakad a rendszer. Mivel a hardver is kötött, ezért kompatibilitási gondok sincsenek, És a gyártók sem gányolhatják szét a rendszert, ami meg egy stabil rendszert eredményez, nem úgy, mint az Androidnál.

2014. febr. 4. 15:35
 10/22 b95 ***** válasza:

Az lG F6 tudj a 4G-t! (lol) Azta! Akkor az már biztos egy rohadt stabilan működő telefont, maximális ár/érték aránnyal, akkor muszáj lesz azt vennem!

hagyjuk már... XD

2014. febr. 4. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!