Sony Xperia L 4G-s?
Oh, értem. Szóval ha én a ultragagyi, túlárazott vacak Ace 3-ra azt merem mondani, hogy szar, akkor már mindjárt wp fav vagyok, és azzal minden létező Androidos telefont leszaroztam. Világos.
Csak amennyire fogyatékos vagy, arra sem vagy képes, hogy felfogd: Én a Samsungra mondom, hogy szar, mert az is. Minden létező termékére igaz, hogy a konkurencia jobbat ad olcsóbban! Tulárazott, kopogós műanyag szarokat csinálnak mindenben!
A jelek szerint még arra sem vagy képes, hogy a rendszereket a termékektől különválaszd...
Az Android egy rétdarabolt rendszer, minden gyártó megy a maga útján, és a Google nem elég tökös hözzá, hogy megálljt mondjon a gyártóknak.
Gyakorlatilag minden létező „fogyatékossága” a rendszernek ide vezethető vissza.
A WP-ben ezzel ellentétben minden kötött. És éppen emiatt nincs olyan, hogy még egy felsőbb kategóriás telefonnál is a legalapabb dolgok miatt megakad a rendszer. Mivel a hardver is kötött, ezért kompatibilitási gondok sincsenek, És a gyártók sem gányolhatják szét a rendszert, ami meg egy stabil rendszert eredményez, nem úgy, mint az Androidnál.
Az lG F6 tudj a 4G-t! (lol) Azta! Akkor az már biztos egy rohadt stabilan működő telefont, maximális ár/érték aránnyal, akkor muszáj lesz azt vennem!
hagyjuk már... XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!