A Samsung Galaxyk közül, ti melyiket ajánlanátok?
A Samsung mobilok nagyon jók, szinte bármelyik Galaxy remek, de javaslom, hogy olyat vegyél, aminek a beépített memóriája (RAM) legalább 1GB-os!!!...
Én karácsonykor a fiamnak Samsung Galaxy i9082 Grand Duos típust vettem (70.000 Ft), ennek 1GB a RAM-ja és 8GB a belső memóriája... Van benne GPS, rádió, WIFI, 2 SIM-kártyás...
Egyszerűen fantasztikus, egy csomó applikációt rátöltött már a fiam, és ugyanolyan villámgyors...
Gyönyörű a képe, 8MPx-es a hátsó kamerája, vaku is van...
Magamnak pedig a Samsung i9192 Galaxy S4 mini Duos-t néztem ki, ez már 1.5GB RAM-os, 8GB belső memóriával, GPS, DualSim-es, FM-rádió, 8MPx-es hátsó kamera, vaku, stb...
Ez egy kicsit kisebb (4"-os képernyős), mint a Grand Duos (5"-os), nekem ez ezért lenne jobb...
Az S4 mini típusból van egy SIM-es is, ez kicsit olcsóbb, de a többi paramétere megegyezik a kétkártyással...
Hát, te tudod.
De bármelyik Galaxy helyett van más gyártónál jobb alternatíva. Ár-érték viszonyban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!