HTC One vagy iPhone 5s vagy Samsung Galaxy S4?
s4
htc
iphone
amióta iphone van azt használok de amióta bejött ez az ios 7 szörnyű lett az egész telefon tele van bugokkal nem képesek kijavítani már vagy fél éve próbálják de amióta steveke meghalt esélytelenek csúnya is az op rendszer emellé ezért s4-re váltottam hát imádom pedig elítéltem mindig az androidot kár volt a családba 2 5s-t cseréltek le s4-re miután megvettem pedig iphonera esküdtek :)
Személy szerint az iPhonet preferálom. Mérnökinformatikusként dolgozom, tehát van rálátásom a dolgokra. Az iPhone 5S jelenleg szerintem a legerősebb telefon a piacon. Ha megnézel egy benchmarkot, amiben szerepel az iPhone 5S, akkor biztos, hogy az első helyen lesz. A méretéből adódóan szerintem kényelemsebb is, mint a többi, illetve magasan a legszebb. Nem beszélve arról, hogy egy iPhonenak 1-2 év múlva is meglesz a presztizs értéke és az ára sem fog akkorát zuhanni, mint a többi készüléknek. És hogy egy kicsit beszéljek a technikai adatokról: a többi készülékkel szemben az iPhone 64 bites, tehát 2x annyi számítást képes elvégezni, mint a többi készülék. És az már csak hab a tortán, hogy az IOS-t sokkal jobban az adott készülékhez igazítják, mint az androidot. Egyébként az IOS7 egyáltalán nem bugos, tény, hogy a régebbi, gyengébb készülékekkel akadnak problémák, viszont 5S-en kitűnően működik.
Az én sorrendem:
-iPhone 5S
-Sony Xperia z1 (Igaz, hogy nincs a listádba, de szerintem itt a helye)
-HTC One
-Samsung Galaxy S4
Egyetértek az előttem kommentelővel!
Iphone 4s óta iphonem van.
Volt i5-m , most pedig iPhone5s-em van.
tökéletesen meg vagyok vele elégedve, és le nem cserélném bármely más készülékre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!