Sony Xperia L vagy Samsung Galaxy Ace 3 LTE?
"A Samsung mellett az szól hogy ha vigyázol rá akkor legalább 5 évig nem kell másik"
És ez miért is csak a Samsungra érvényes? Ha arra gondoltál, hogy erősebb akkor nem tudom miről beszélsz, ugyanaz a hardver van benne. Ha arra gondolsz, hogy nem romlik el 5 évig, akkor ez Sony-ról is elmondható. Ha arra gondolsz, hogy 5 évig lesz szoftveresen frissítve, akkor ez egyikre sem igaz.
Ugyanaz a két telefon egyébként, Samsung előnye az LTE, Sony-é a nagyobb kijelző, jobb kamera, és a jobb szoftver.
Sia!:)
Nekem Ace 3 LTE telefonom van, és imádom!:) Eddig nem volt rá semmi panaszom. A képek is gyönyörűek, főleg vakuval.
(bár sokan mondják,hogy nem.. de ők meg csak a levegőbe beszélnek..mert az L-nek 'elvileg' sokkal jobb:D)
Utolsó:
Hogy mennek a játékok rajta?
Nem azt mondják, hogy az Ace 3-nak rossz a kamerája, hanem hogy az L-nek szebb, ami 100% igaz, közel sem csak "elvileg".
Például melyek azok?
Kicsit kétértelmű. Miben hasonlítottátok össze és melyik a jobb?
A kamera nem olyan fontos szempont, ritkán használom, eddig megvoltam a Galaxy Gio kamerájával is elégedve, csak végre vaku legyen benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!