Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia L vagy Samsung...

Sony Xperia L vagy Samsung Galaxy Ace 3 LTE?

Figyelt kérdés
Az árát most ne nézzük (ennek a kettőnek legalábbis). Jöhetnek az érvek illetve ellenérvek.
2014. febr. 2. 14:42
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Bár nem #6-os vagyok, de Xperia L-em van, nem nagyon szoktam mobilon játszani, de direkt leszedtem hardverigényesebb játékokat, hogy megnézzem mennyit bír.

Dead Trigger 2-t nagyon lazán vitte, ha jól emlékszem Modern Combat-ot is kipróbáltam és szintén tökéletesen vitte, és legutoljára GTA San Andreas-sal teszteltem, ami az egyik legdurvább játék mobilra.

Elvitte, de csak közepes grafikán volt elviselhető framerate. Azért azt megjegyezném, hogy közepes és max grafika között nem látsz túl nagy különbséget, és hogy a GTA: SA-t max grafikán csak a sokkal komolyabb felsőkategóriás játékok bírják.

2014. febr. 3. 19:52
 12/29 anonim ***** válasza:

Egy fénykép alapján hiba lenne véleményt alkotni, pláne, hogy kinyomtattátok és úgy hasonlítottátok össze, aminek nem tudom mi értelme.

2014. febr. 3. 19:52
 13/29 anonim ***** válasza:
egyszerű holnap akkor megnézzük gépen
2014. febr. 3. 20:56
 14/29 anonim ***** válasza:
A Doodle Jump, Angry Birds, Pocket Soccer, Finger Hockey, GTA Vice City, GTA III, Goku training 2, Hill Climb Racing, Tank Hero mind mentek. Mondjuk csak akkor játszom, ha a buszra várok vagy ilyesmi, szóval ilyen nagyon bonyolult és durva játékokat nem ismerek.
2014. febr. 4. 12:28
 15/29 A kérdező kommentje:
Most akkor melyik legyen? Olvastam, hogy az Ace 3 az Xperia L-el ellentétben megkapja az Android 4.4-et, ami ugye optimizálva van, tehát akkor szerintetek azzal jobb lesz?
2014. febr. 4. 16:47
 16/29 anonim ***** válasza:

Akárhol is olvastad, felejtsd el azt a honlapot.

Nincs bejelentve a 4.4 Ace 3-ra, nem tudni, hogy lesz-e, olyan hír volt, hogy Samsung fontolgatja, de ez semmit sem jelent.

Ami szintén nincs bejelentve, hogy Xperia L-re lesz-e vagy sem, a 4.4 AOSP forráskódokat a Sony már közzétette, valószínűnek tartom, hogy lesz L-re is 4.4, csak nem tudni. De ha megnézzük a két céget, Sony híresen jó frissítések terén, Samsung kevésbé.

2014. febr. 4. 16:56
 17/29 A kérdező kommentje:
Na akkor most melyiket válasszam? A Galaxy Ace 3-nak egy hangyányival erősebb a processzora, viszont nagyobb annak az esélye, hogy az XPeria L megkapja a KitKat-ot. :-/
2014. febr. 4. 17:49
 18/29 anonim ***** válasza:

#4 vagyok..:)) Játékok jól futnak rajta, nem akadnak:) Bár nem játszok ezekkel a nagyon komoly játékokkal, de szerintem azokat is simán bírná.

Egyébként szerintem Ace 3 LTE is megkapja majd a KitKat-ot :)

2014. febr. 4. 17:58
 19/29 anonim ***** válasza:
a fénykép az xperia L-re szavaz kinyomtatva gépen is jobb megnéztük külön egy másik laptopon is és xperia L szebb képet készít
2014. febr. 4. 18:13
 20/29 anonim ***** válasza:

Egyikkel sem jársz rosszul, a hardvert meg ne nézd, ugyanaz, csak az Ace 3-ba megnövelték az órajelet, ha az annyira érdekel, root után te is felemelheted 1,2 GHz-re, szóval ez tényleg nem szempont, meg az a +200 MHz nem nagyon számít.

Röviden összefoglalva:

- L-nek egyértelműen jobb a kamerája

- L-nek nagyobb a kijelzője (még ha nem is sokkal)

- Ace 3-ba van LTE

- mindkettőre esélyes a KitKat, de egyikre sincs bejelentve, szóval ezzel ne foglalkozz

- és a legfontosabb: a szoftver. Nézz videókat, és döntsd el melyik tetszik jobban. Bár mindkettőn lehet módosítani, lecserélheted az egész launchert, a hátteret, ikonokat, de azért nézd meg gyárilag melyik tetszik jobban. Sony kevésbé nyúlt bele, Samsungon meg mindenhol látszódik, hogy Samsung, nekem ez kevésbé jön be, de ízlések és pofonok.

Egyikkel sem jársz szarul.

2014. febr. 4. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!