Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyit érhetnek és mi a hiba...

Mennyit érhetnek és mi a hiba oka?

Figyelt kérdés

igazából 2 kérdésem lenne...

az első, Samsung omnia 2 telefonom, használtan vettem, egy jó ideig működött egész jól, amíg 1szer csak egy hívás során nem halottam a másik felet. Megnéztem a zenelejátszónál, hallom e a zenét. igen halottam. És idővel rájöttem, hogy tudok telefonálni, ha mikrofonos fülest használok. annélkül "néma". de a másik fél az hall engem.

Így mennyit érhet?

És még van egy SE x8-as ami hibátlan. és egy Nokia Lumia 610. Külön külön mennyit érhetnek? Árulom őket de az x8 sokak szerint nem ér meg 4ezret se. Néztem neten és 12-15 közt megy használtan.

2014. febr. 2. 12:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Az Omniának elromlott az előlapi hangszórója. Tudtának annak, hogy mind viszonylag régi telefon, még ha olcsón árulod sem hiszem, hogy valaki megvenné.

Esetleg próbálkozhatsz használt GSM-ben, de ott a felét fogják annak adni, amit te most elképzelsz magadban.

2014. febr. 2. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!