Sony Xperia Z nél a vásárlás után milyen hibákra lehet számítani?
Mármint h milyen rendellenességek léphetnek fel?
Bepárásodhat a vaku.
A hátlap csak nagyon nagy meleg hatására válik fel. Ez ugye vagy az, h erős napsugárzásnak van kitéve, vagy (ami nem tudom milyen gyakran fordul elő, de előfordult már) játék, GPS, egyéb melegedést előidéző dolgok hatására szintén nagyon felmelegedhet a hátlap.
Legfontosabb tudnivalók:
1. a karcálló üveg nem törésálló. Vigyázz rá, mert Q drága kijelzőt cserélni.
2. töltéshez vegyél dokkolót, mert ha sokat nyitod a kupakokat, el fog menni a tömítés. Kerüld a kupaknyitogatást, ahogy csak tudod. Ha keretedbe belefér, headsetet is BT-ost vegyél, zenéhez is.
3. az előfizetéshez mindenképpen köss biztosítást. Minden szerelés egy vagyonba kerül.
Amúgy meghibásodási százalék közel nulla. Nincsenek jellemző típushibák.
nekem a megjelenés óta van meg (véletlenül lett megvéve)
és kellemesen csalódtam!
azt hittem, hogy ez is egy túlreklámozott káposztasaláta,
de az első napon már beleszerettem!
volt már vízben, többször is, folyton nyitogatom a kupakokat és még most is vízálló, szóval a kupakolós válaszoló nem tudja miket beszél (...)
egyetlen bajom a készülékkel, hogy telenorosan vettem, ezért nem küldik a frissítéseket :/
"folyton nyitogatom a kupakokat és még most is vízálló"
Még nekem is, de nem kell gépészmérnöknek lenni, hogy rájöjjön az ember, ez itt egy kopó, terhelt alkatrész, tönkre fog menni.
Én a biztonság kedvéért rásegítettem kis szilikonzsírral (amit karórák o-gyűrűinél is használnak).
Ahogy lesz egy kis plusz pénzem, veszem is a dokkolót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!