Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megér 35k val többet a Nexus5,...

Zaly kérdése:

Megér 35k val többet a Nexus5, mint a Nexus4?

Figyelt kérdés
Valószinüleg NExust fogok venni de nem tudom megéri-e ekkora árat még+ ba ráfizetni

2014. febr. 1. 19:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, mivel tovább lesz támogatva, jobb a kamerája, nagyobb teljesítményű a hardvere (bár maga az Android rendszer már a Nexus 4-en is teljesen jó volt), támogatja az LTE-t, illetve _számomra_ az is pozitívum, hogy a hátlapja nem üvegből készült.
2014. febr. 1. 19:30
 2/4 A kérdező kommentje:
szóval hosszabb távon megéri annyit ráfizetni?
2014. febr. 1. 22:50
 3/4 anonim ***** válasza:
IGEN
2014. febr. 3. 20:59
 4/4 anonim válasza:

Szerintem nem.

Most őszintén? Mire nem elég az n4? Oké, a GTA SA nem fut fullon, aláírom. :D

Plusz ott van az is, hogy az n5 nagyobb, plusz nem olyan szép, mint az elődje. Bár ez csak saját vélemény.

Persze, ha mindenféleképpen cserélsz, mert már nem elégít ki téged, akkor ja, n5, vag G2. :)

2014. febr. 14. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!