Melyik telefon a jobb? (nexus5, samsung galaxy s5)
Figyelt kérdés
Tudom hogy az s5 még nem jött ki,de ahogy leírták....2014. jan. 1. 17:39
1/8 anonim válasza:
Androidban mindig Nexus lessz a csúcs ez nem kérdés.
3/8 schumilex55 válasza:
64 bites processzorral? Még szép hogy az s5 lesz a jobb.
Frissítésben viszont a nexus valószínűleg tovább lesz támogatva, de szerintem az s5 is vagy 2-3 évig biztosan kap frissítést, ha abból indulsz ki hogy az s3 is 2 éves lesz és még 4.4 -et is akarbak rá állítólag kiadni.
4/8 anonim válasza:
Nexus 5. Hiába Újabb a Samsung Galxy S5 soha nem ér fel egy Nexus-hoz.
5/8 schumilex55 válasza:
Hát abból ami végül kijött igen, maradt a "klasszik" proci, ugyanúgy 2giga ram talán a gpu is ugyan az, én csalódtam benne .d
6/8 anonim válasza:
Azért nyilván hogy S5 mert újabb, okosabb, drágább, és galaxy S5-öm van.... egyáltalán nem szar nexus egy kalap szar. S5 nyer. Samsung galaxy S5
7/8 anonim válasza:
Ha nem hiszitek el, hogy a Samsung galaxy S5 a jobb akkor tessék nézzétek meg a linket nexus 5 és Samsung galaxy S5 összehasonlítását. Samsung a jobb. [link]
8/8 anonim válasza:
[link] ez videó. Samsungnak milyen kemény a képernyője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!