Galaxy Ace 3 kibeszélés. Jöhet bármi negatív, pozitív kritika egyaránt?
Ami a leginkább érdekel:
- a sebessége
- mennyi szabad alapból a belső tárhelyből, abból, ahova az appok települnek
- hogyan viszi a játékokat (egy-két erősebbel is játszanék)
- tartósság (nem pont a külsejére gondolok, csak ne avuljon el úgy, hogy egy év múlva új telefont kelljen vennen)
- az üzemidő (mobilnetet nem fogok használni és az automatikus frissítést és szinkronizálást sem szoktam használni)
Ha eszembe jut még valami, akkor írok, csak nagyon nem szeretnék mellényúlni.
- sebesség: nézz róla videót. Papíron jó telefon, erős a hardvere, de Samsung alig ért valamit a szoftverhez, TouchWiz-zel mindent csak elront.
- szabad hely: 4 gigás, abból kb 1,8 szabad
- játékok: mivel hardveresen elég erős, ezért szépen. Pl. a GTA-kat is viszi, amik a legdurvább játékok közé tartozik. Igaz, max beállításokon nem bírja, de azért akadásmentesen elmegy rajta kicsit csökkentett grafikai beállítások mellett
- tartósság: ahogy írtam korábban, Samu szar szoftveresen, szóval ez lehet gond lesz egy év múlva, de vannak programok, amik ezen segítenek, pl. hetente lefuttatsz egy Clean Master-t (vagy havonta vagy amikor belassul a telefon vagy amikor gondolod) és az nagyjából megoldás mindenre
- üzeimdő: kb 4 óra screen on time, tehát átlagos.
Azért kicsit más, hogyha az LTE változatát nézed.. Nem tudom melyikre gondoltál kérdező, a simára vagy az LTE-s Ace 3-ra :)
Az LTE-snek hardvere sokkal jobb... nem 4GB, hanem 8GB a memóriája, illetve van benne 4G :)
Amelyik kapható a telenornál. Szerintem a 4G-s. Közben eszembe jutott valami: fényérzékelő szenzor, amivel a fényerőt lehet automatikusan szabályozni. +1 csak kíváncsiságból (mert nem használnám, ennyiért meg nem hiszem, hogy benne van) az a szenzor, ami azt figyeli, hogy nézem-e a képernyőt?
A lassúságon lehet factory resettel segíteni. Évente egyszer belefér.
#1 vagyok, elfelejtettem írni, hogy csak az LTE-s változat jöhet szóba, a többit felejtsd el.
A fényérzékelő szenzor csupán annyi, hogy pl. automatikus fényerőt az állítja be, alacsony fényviszonyok mellett alacsony fényerő, magas mellett magas, hogy lásd a kijelzőt mindig, de ha nem kell akkor ne legyen magason és ne fogyassza az aksit. Illetve az kapcsolja ki a kijelzőt telefonálás közben, így füleddel nem tudod véletlen lerakni a telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!