Német huhász kérdése:
Szeretnék venni egy új okostelefont. A Sony xperia p milyen választás lenne? Kritikákat kérek.
Figyelt kérdés
Milyen az akumlátor idôtartama? Gyorsasága? Le szokott e fagyni? Van e vele sok baj? Esetleg besárgul e a kijelzôje.2013. márc. 29. 11:24
1/6 anonim válasza:
Mikor én vettem telefont, elemzéseket olvastam napokig. a Mobilarena-t ajánlom!
2/6 bamboochatheone válasza:
Nekem nagyon bevált. Az akksi olyan másfél napot bír, gyorsnak nagyon gyors, lefagyni csak nagyon végső esetekben. Nekem eddig 3 hét alatt 1szer fagyott le. Egyáltalán nincs vele baj. A kijelzője pedig nagyon durva, annyira szép. Nem sárgul.:)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, én samsung kedvelô vagyok, de igen erôsen elgondolkodok rajta.
2013. márc. 30. 13:06
4/6 bamboochatheone válasza:
Ezen nincs mit gondolkodni. A samsung telefonjai az S2 fölött kezdődnek.
5/6 anonim válasza:
Nagyon jó. Én nem bántam meg, hogy megvettem, nekem még egyszer se fagyott le (!!)
A Sonys launcher nekem annyira nem tetszik, de ez már csak ízlés kérdése. Viszont az egy kicsit akad.
(Én Nova Launchert használom, nekem jobban bejön és azzal nem akad, folyamatosak az animációk.)
6/6 A kérdező kommentje:
Én valami olyasmit hallottam(igaz hogy az xperia s-nél), hogy ha 40 fok felé megy a telefon hőmérséklete, a kijelzője besárgul, és úgy is marad. MI IGAZ EBBŐL? (van vmi alapja?)
2013. márc. 30. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!