Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Excell táblázatot hogyan...

Fúróferkó kérdése:

Excell táblázatot hogyan tudnék bárhol a "zsebemből elővenni"?

Figyelt kérdés

Az excell táblázatkezelőt kellene használnom az otthonomon kívül,akár utcán,valami kis méretű,kényelmes készülékben,ha úgy adódik zsebből elővéve,ami nem laptop.

Azt szeretném kérdezni,hogy mi lenne a célszerű eszköz?Kis táblagép,vagy okos telefon is alkalmas lehetne erre a célra?

2014. jan. 31. 09:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk egy pendrive-ról is előveheted és bedughatod abba a gépbe, ahol épp vagy. Bár mondjuk az utcán ez nem megoldható...
2014. jan. 31. 09:56
 2/8 Wadmalac ***** válasza:

Vannak androidra office fájlokat kezelő appok. A többségük sajnos csak nézegető, meg tudod nyitni, de nem tudja használni az excel cellafüggvényeket meg a makrókat.

Ebből a szempontból a Windows Phone alapú cuccok praktikusabbak. WP8-tól. Mert régebbi rendszernél azért van gond dögivel.

2014. jan. 31. 09:59
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válasz szándékokat.

Igen a témával kapcsolatban a pendr.már " be lett vetve ,mert tudtam,ahova megyek lesz hova dugni.

No de nekem egy már megszerkesztett táblázatot kellene alkalomszerűen megnézni,a már beírt nevet,adatot módosítani akár utcán egy kapuban,akár egy étteremben.Ezért kérdeztem erre jó egy tablet,vagy akár valami telefon.

Most nem vagyok még okosabb.

2014. jan. 31. 12:01
 4/8 Wadmalac ***** válasza:

"Most nem vagyok még okosabb."

Akkor túl vázlatosan olvastál. :)

Androidra, WP-ra is VAN excelt szerkeszteni képes alkalmazás.

Ez alapján biztosan van IOS-ra is.

Csak spec androidra a freeware appok nem tudják, csak mutatni, hosszas keresgélés kell, hogy a megfelelő alkalmazást feltedd.

A másik két oprendszerrel is hasonló lehet a helyzet.

De VAN hozzá alkalmazás.

Ez alapján akár teló, akár tablet jó lehet.

Csak rá kell tenni a megfelelő alkalmazást.

2014. jan. 31. 12:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Windows Mobile pda viszont nagyon is alkalmas az utcai excelezésre, bármikor lehet venni szinte pár ezerért, lehetőleg wm6.1-el. A WM gyári office alapjáraton ír-olvas, akár xlsx-t is, csak nem ért meg minden formázási trükköt. Egyszerű táblák esetén lehet oda-vissza dolgozni a pda-pc között, egyszerűbb képletekkel nincs gond.

[link]

A Softmaker excel/word viszont szinte teljesen pc-kompatibilis megoldás.

[link]

2014. jan. 31. 12:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Windows Phone 8-as telefonokon alapból van ingyenes Office, tehát van Excell is. Tudod módosítani is, nem csak megnézni a fájlt, függvényeket beírni is lehet vele simán, csak értelem szerűen nehezebb mint gépen, de lehetséges.
2014. jan. 31. 14:07
 7/8 Wadmalac ***** válasza:
Még mindig egy l az Excel. :)
2014. jan. 31. 14:10
 8/8 A kérdező kommentje:

Most már tényleg köszönöm mindenkinek a válaszát.Sokat segítettetek.

Tehát akár egy megfelelő okostelo is megfelelő lenne nekem.

2014. jan. 31. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!