IOS, Android vagy Windows Phone? Nektek melyik jön be a leginkább? Nekem személy szerint az IOS.
Androidos vagyok, IOSt megértem hogy miért szeretik sokan, de nekem valamiért nem passzol az ízlésemmel (ráadásul rohadt drága)
WPt egyelőre nem nagyon szeretem, de valószínűleg pár év múlva hogy kikupálódik, ahogy az előző hozzászóló is írta.
Mindenképpen Androidot vegyél!!!!!
Az Android mániámat félretéve ha egy kicsit is értesz az informatikához, szeretnél egy operációs rendszert, amire könnyű alkalmazást írni, mindenhez hozzáférsz, mindent megváltoztathatsz, akkor neked az Android való (Galaxy s sorozatot kivéve)
Hogy ha sok pénzed van, menőzni szeretnél a telefonoddal, informatikához hülye vagy, akkor az iOS,
Ha csak simán az alapfunkciókra akarsz használni egy telefont (telefonálás, e-mail-ezés, ébresztőóra, fényképezés, böngészés, stb.) akkor a WP egy teljesen jó op. rendszer.
Persze az vannak iOS kockák is, és az Android se egy parancssor, hanem teljesen jól használható a WP-nél leírt kategóriának is, úgy hogy szerintem mindenképpen az Android éri meg a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!