1 melyikhez van több app Windows phone vagy android,2 mi az hogy személyre szabhatóbb az android?
kinéztem magamnak egy nokia lumia 720 ami megfelel mint telefont de ugyebár ott van az a sok néha értelmetlen de szórakoztató furcsaság (app) :D vagy kompatibilis lenne a legtöbb ?
2 nekem ez lenne az első okos telefonom személyre szabás alatt mit értenek ?
1. Doridra
2. wp-n csak a színes négyzeteket színét tudod változtatni.
droidon meg szinte mindent.
1. Android 2008, Windows Phone 8 2012 óta halmozza alkalmazásait, de minden fontos és népszerű alkalmazás megtalálható WP-re is.
2. Androidon betűtípustól kezdve mindenféle hasznos és haszontalan dolgot meg lehet változtatni, míg WP8-on a csempék elhelyezését, méretét és színét lehet, zárolási képernyő hátterét, illetve értesítési hangokat lehet csak kb.
ÉS egy kis személyes vélemény, szerintem első okostelefonnak jobb választás lehet a Lumia 720 egy azonos árú Androidos telefonnál, mert sokkal egyszerűbb, megbízhatóbb, akadásmentesebb, és gyorsabb.
igen naponta csak 3 WP hal meg, fagy le, és döglik meg, míg a droidos társaiból több, csak nem szerzel róla tudomást, mert azt jóval egyszerűbb házilag visszahozni (akár flashtool-al, akár odin-al)
Egyébként androidra kb 5-ször annyi app van mint wp-re, de wp-n megtalálható az összes olyan jelentős app, ami droidon is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!