Mit jelent az akkumlátor használat ál a "Telefon-tétlen" fogyasztó?
Figyelt kérdés
Azt értem, hogy tétlen, de 28%-ot az evett meg az akkuból! Se wifi,se 3g se más sincs bekapcsolva ha lerakom a tabletet. Mi fogyaszthat ennyit?2014. jan. 26. 21:19
1/7 b95 válasza:
az, hogy amikor készenlétben van, (be van kapcsolva, de a képernyő kikapcsolva van.) akkor is fogyaszt a készülék, bármilyen meglepő... ¬.¬
2/7 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy mennyi idő alatt, és mennyi ment le?
3/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy akkor is merül... Gta SA játszottam rajta 1 órát az 26%-ot vett le. A tétlenség 28-at. Arra azt írja, hogy: bekapcsolva töltött idő 2ó 40p. De 1 napja nem kapcsoltam ki a tabot!
2014. jan. 26. 22:20
4/7 anonim válasza:
A játék normál fogyasztást produkál, a bekapcsolva töltött idő pedig nem az egész rendszerre érthető (azt az "A táblagépről > Állapot" menüben láthatod). A készenlét nekem kicsit furcsa. Indítsd újra a gépet.
5/7 A kérdező kommentje:
Értem., de amikor kiírja pl a játék hogy 26% akkor az pontosan mennyit jelent,mihez képest 26?
2014. jan. 26. 22:34
6/7 anonim válasza:
Amennyire én tudom, azt mutatja, hogy az idáig fogyasztott töltöttségből hány százalékot fogyasztott az adott alkalmazás.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat
2014. jan. 26. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!