Mi a tapasztalatotok az iphone 4el? (lent)
Figyelt kérdés
Van egy Samsung Galaxy S Plus telefonom,és annál szolgáltatónál ahol vagyok le tudom cserélni egy iphone 4re, 10.000ft előfizetéssel.A mostani telefonom nagyon gyenge már,de mit gondoltok megéri iphonera cserélni? Miket tudnátok mondani róla? Galaxy vagy iPhone éri meg jobban?2014. jan. 15. 20:47
2/4 anonim válasza:
igen, iPhone 4-et ne eröltesd. inkább egy 5, de a 4S-el sincs semmi sebességbeli gond. szvsz androidból referenciakészüléket éri meg hosszútávon, pl nexus 4. a többi is, jelen esetben valamelyik samsung, mondjuk az s4 is ugyanazt tudja, csak bele van pakolva pár olyan alkalmazás, ami maximum arra jó, hogy vagánykodj vele az erre vevő embereknél(kb mint iPhone-okon a Siri), de hétköznapokon felesleges.
3/4 anonim válasza:
Nekem eddig egy samsung galaxy ace-m volt és most kaptam egy Iphone 4-et és szerintem nagyon jó én meg vagyok vele elégedve.
4/4 anonim válasza:
Persze egy Ace után elég nagy váltás, de egy Ace után egy Galaxy S Plus is nagy szám lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!