Szerintetek lecseréljem?
"Lecserélni"? Azaz notebook helyett egy Xperia Z Ultrán akarsz "élni"? Szerintem ez több mint kompromisszumos, nem éppen egymás kiváltására találták ki őket.
Ha "elcserélni"-t akartál írni, az már más kérdés. Ha nem használod ki a laptopot, telefont pedig úgy érzed, igen, és utóbbinak rendezett körülményei vannak (nem lopott, vagy részletfizetéssel kihozott), akkor alighanem megéri, mert ez a notebook (alap felszereltség esetén) évekkel ezelőtt ugyanannyiba került, mint most egy GSM-es Z Ultra.
Te tudod.
Nekem van tabletem is, laptopom is, de laptop nélkül nem tudnék élni. Lehet, hogy már egyre inkább a tabletem használom, de ha suli miatt valamit dolgozni kell, akkor laptop az igazi. Ha majd később munka miatt kell dolgozni, akkor is laptop az igazi.
Bár lehet ha vennék egy billentyűzetet a tabletemhez akkor azon is sokkal produktívabb lennék, de kényelmesebbnek tartom a laptop használatát "komoly" dologra.
De ez mindenkinek más, egyik ismerősöm pl. lecserélte a gépét egy tabletre, és tökéletesen elvan vele.
:) köszönöm a választ
Csak annyi a problémám a laptoppal hogy mivel napi másfél órát utazok (busszal) így ott nem tudom használni a laptopot a telefont meg tudnám. Bár nem ez a legfontosabb hanem hogy sokat is tanulok így nem jo hogy a laptop ott van mellettem nagyon nagy helyet foglal és ja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!