Subway surfben az a feladat, hogy have 3 active powerups at the same time. Ezt hogy kell megcsinálni?
Figyelt kérdés
2014. jan. 24. 18:08
1/6 anonim válasza:
három ilyen különleges cucc kell. mondjuk egy kétszerező, egy bakancs, meg mondjuk egy mágnes
2/6 schumilex55 válasza:
Egyszere 3 dolognak kell aktiválni lennie, pl. egy pontszám többszöröző, egy mágnes és egy cipő.
Amúgy megnézed az adott verzió számát és pl.: subway surfers 1.3 modded apk
3/6 A kérdező kommentje:
igen, ezt értem, de mondjuk találok egy kétszerezőt és az pont lejár mikor találok egy mágnest... :(
2014. jan. 24. 18:23
4/6 anonim válasza:
Shopban el tudod tekerni a küldit. Nekem is volt ilyen v hasonló küldi ( már régebben ) és eltekertem, mert lehetetlennek tünt akkor számomra :)
5/6 anonim válasza:
hát pont ezaz, az egész feladat a szerencsére épül. nem kapsz egyszerre három cuccot, így jártál :D kb..
6/6 anonim válasza:
Kettőt összeszedsz (mondjuk egy cipőt meg egy ugróbotot vagy mit) majd kétszer megérinted a képernyőt és meglesz a három :) Persze csak ha van hoverboard-od.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!