Milyen telót vegyek?
szerintetek HTC Sensation XE, Xperia Sola,Xperia NEO, Xperia GO, U?
lényegében nyitott vagyok mindenre, csak ne legyen ezektől drágább(40-50000között)
A HTC igen csábitó hogy 8 Mpixel full hd video és elég nagy meg igazából tetszik, viszont nem ledes a kijelzője mint az xperiáknak amiket irtam.
És mivel rendelni fogom a telót, nem tudom hasonlitani csak mikor lejön akkor fogom látni és nem szeretném megbánni.
Az Xperiákat meg ismerem most st15i-m van mini és elég jó csak hát igen kicsi.
És ha szerintetek Sony-t vegyek akkor melyiket? és miért?
50k forintért mind borzasztó vétel, ezek a 20k-s árkategória versenyzői használtan.
50k-ból új Xperia L is kijön, ami messze jobb vétel ezeknél, de használtan akár Sony SP-t is foghatsz ilyen áron.
akkor a HTC gyenge? ám az a lényeg hogy uj telót szeretnék venni, és hát az igazat megvallva nézelődök -nézelődök de semmire nem jutok.
a sola tetszik meg a haveromnak is van, viszont beépitett aksi miatt nem igazán venném. az u meg nem bővithető :( ugyhogy nemtom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!