Milyen telót vegyek? :O
Okostelefont szeretnék venni, a mostani, nem annyira okos, érintőképernyős samsung S5230-as telefonom helyett.
A felső linket ha megnyitod, és kissé lejjebb görgetsz, akkor látsz egy telót. Ilyesmire gondoltam. De persze bármilyen gyártó lehet, csak:
- teljesen érinthetős legyen (a vissza gomb lehet gomb)
- 4-5 megapixeles kamerája legyen
- ne legyen nagyon drága (0-70000)
- androidos legyen
- meg lehessen venni a T-mobile-nál vagy a Lidl Bluemobile-nél
- beleférjen a zsebembe (ne legyen óriási...)
- és hogy téglalap legyen (ne legyen ovális szerűség, a vége le lehet kanyarítva. de azért mégis... :)
- ja, és hogy a sötétben is tudjon vakuzni
- jó legyen az aksija (ne merüljön le gyorsan)
Előre is köszi mindenkinek!!! :P :) :D <3
De ha nem tetszik, akkor miért jellemezted a kérdésedben? Nem értelek. :D
Egyébként melyik modellt nézted, ami ennyire szar? Én nem sok ilyen Xperiaról tudok, de te biztos tájékozottabb vagy. :)
Ez mind badarság. Linkelnéd az oldalt, ahol ezt leírták?
Egyébként az SP-nek vannak kisebb hibái. De ezt orvosolni fogja a Sony, ennyire nem kispályás, elhiheted. A képernyőről inkább nem írnék semmit. Ha képernyőfétised van, akkor ne vedd meg. Egyébként semmi baj nincs vele.
LG Optimus 4X HD-hez mit szólsz? 4,7" szerintem még simán elfér a zsebbe (zsebmérettől függ :D), viszont nagyobb felbontású: 8 megapixeles a kamerája, a formája nagyon téglalap, teljes érintős, és 70ezerig a létező legjobb telefon!
na menjünk végig...
Az, hogy valaki(k) nem jókat mondanak róla az lehet éppen az is, hogy Iphone, Samsung őrületük van és 0 tapasztalattal leírják a Sony telefonokat...ilyenekre jó nem hallgatni általában! Azt írod, hogy nem nagyon értesz a telefonokhoz...nem bántásból mondom tényleg nem értesz hozzá...az SP igen is nagyon jó telefon és mivel nem igazán értesz hozzájuk a képernyő sem fog zavarni amire azt mondják sokan, hogy gyengus, hidd el neked tökéletesen jó lesz! Sötétben akarsz fotózni? vegyél Samsung note 3-at :D nem nagyon van olyan telefon ami sötétben is jó képet csinál hiába a villanó... Ne merüljön le gyorsan? Mit értesz ez alatt? Manapság már jó, ha 2 napot kibírnak átlag használat mellett ezek a telefonok...HA még nem vettél azóta telefont én ajánlom neked a Sony SP-t, HTC One X-et, Huawei P6-ot..ne feltétlen vadi újban gondolkodj max 1-2 hónaposan már találni szinte vadi új szerű állapotút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!