Miért van ez? A barátomat szeretném felhívni, aki 30as (én is az vagyok), de ki se csöng, egyből kiírja, hogy "Szétkapcsolva", és befejezi a hívást. Ugyan ez van vezetékes és mobiltelefon esetén is.
hát ez engem is érdekelne. én tudok telefonálni, de hívást nem fogad a telefonom, és az sms-ek sem mennek át :-(
úgy tűnik elég nagy a gubanc, nálunk a cégnél mindenki 30-as, és senkinek sem működik.
Ezért, most kaptam az üzit:
"A T-Mobile-tól azt az információt kaptam, hogy országos szintű műszaki probléma miatt akadozik a hang-, a csomagkapcsolat adat- és az internet szolgáltatás.
Azt nem tudták megmondani, hogy meddig tart ez az állapot. Kértem, visszahívást, amint megszűntették a problémát. "
30as vagyok és nálam minden oké , én is tudok hivni és engem is tudnak... :)
Nem tudom nálatok mi lehet a gond...
Valami kiterjedt gond lehet.
Indítsátok újra a telefonokat! (Akksi levesz, visszatesz, bekapcsol, PIN kód beír...) Ettől már lesz kapcsolat a központig. Ha a másik fél nem tesz ugyanígy, akkor őt még nem lehet felhívni, de ti már tudtok hívást kezdeményezni és elvileg hívhatók is lesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!