Iphone5S vagy galaxy s4 melyik a jobb?
Figyelt kérdés
2014. jan. 23. 21:34
1/9 anonim válasza:
Mindkettő brutálisan túl van árazva, egyik sem jó ez miatt. Ha az áraktól eltekintünk, akkor az iPhone. Viszont az Android sokkal rugalmasabb. Én elgondolkodnék ezen kicsit jobban...
2/9 anonim válasza:
Szerintem az Iphone 5S jobb mint a Samsung Galaxy S4, de drágább.Viszont még a 4S is jobb mint az S4. (Szerintem)
3/9 anonim válasza:
Összes iphonet lealázza egy jobb android. Divatozni jó. Másra nem ennyi pénzért.
4/9 anonim válasza:
Felhasználói igényektől függ. Nincs egyértelmű válasz a kérdésre.
5/9 anonim válasza:
Aszondja egy iphone 4s JOBB?! mint egy galaxy s4 ? ezt hun álmodtad? xĐ
6/9 anonim válasza:
valamilyen szinten igaza van. 1 részt amit más mond, nincs egyértlemű válasz erre. 2. mondj 1 olyan dolgot, amivel a 4S nem bírkózik meg, de az S4 igen. :D
7/9 anonim válasza:
Ha iOS-t akarsz, vegyél ájfont. Ha androidot akarsz vegyél Nexust. Mi ebben a dilemma?
Azzal ne foglalkozz mit mondanak az irigyek. Kinek ez jó, kinek az.
8/9 anonim válasza:
kb 20 millió iPhone vs Samsung kérdés van. És android meg iOs között azért van különbség. iOs nem vagy le és stabil, android meg testre szabható. :D Én az 5S t mondom mert nekem is iPhone om van és szeretem :D de a 4S se rossz bár ha én androidot vennék akkor az pillanatnyilag egy xperia SP lenne
9/9 anonim válasza:
Én ha új telefont vennék, akkor csak Androidost és csak Nexus 5-öt vennék. Általában hosszú távra veszek telefont, így ez a "veszély" engem most nem fenyeget. De egy Nexus 5 (még a 4 is) alázza az agyondicsért iPhonet. Stabilitásban, megbízhatóságban és gyorsaságban egyaránt. Ráadásul ezernyi előnye van az Androidnak az iOS-szel szemben. Itt már rég nem 2.1, vagy 2.3 Androidokról van szó, ideje lenne felébredni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!