Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone5S vagy galaxy s4...

Iphone5S vagy galaxy s4 melyik a jobb?

Figyelt kérdés
2014. jan. 23. 21:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Mindkettő brutálisan túl van árazva, egyik sem jó ez miatt. Ha az áraktól eltekintünk, akkor az iPhone. Viszont az Android sokkal rugalmasabb. Én elgondolkodnék ezen kicsit jobban...
2014. jan. 23. 21:38
 2/9 anonim válasza:
46%
Szerintem az Iphone 5S jobb mint a Samsung Galaxy S4, de drágább.Viszont még a 4S is jobb mint az S4. (Szerintem)
2014. jan. 23. 21:49
 3/9 anonim ***** válasza:
16%
Összes iphonet lealázza egy jobb android. Divatozni jó. Másra nem ennyi pénzért.
2014. jan. 23. 21:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Felhasználói igényektől függ. Nincs egyértelmű válasz a kérdésre.
2014. jan. 23. 22:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Aszondja egy iphone 4s JOBB?! mint egy galaxy s4 ? ezt hun álmodtad? xĐ
2014. jan. 23. 22:26
 6/9 anonim ***** válasza:
valamilyen szinten igaza van. 1 részt amit más mond, nincs egyértlemű válasz erre. 2. mondj 1 olyan dolgot, amivel a 4S nem bírkózik meg, de az S4 igen. :D
2014. jan. 23. 23:07
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha iOS-t akarsz, vegyél ájfont. Ha androidot akarsz vegyél Nexust. Mi ebben a dilemma?

Azzal ne foglalkozz mit mondanak az irigyek. Kinek ez jó, kinek az.

2014. jan. 23. 23:56
 8/9 anonim válasza:
kb 20 millió iPhone vs Samsung kérdés van. És android meg iOs között azért van különbség. iOs nem vagy le és stabil, android meg testre szabható. :D Én az 5S t mondom mert nekem is iPhone om van és szeretem :D de a 4S se rossz bár ha én androidot vennék akkor az pillanatnyilag egy xperia SP lenne
2014. jan. 25. 17:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Én ha új telefont vennék, akkor csak Androidost és csak Nexus 5-öt vennék. Általában hosszú távra veszek telefont, így ez a "veszély" engem most nem fenyeget. De egy Nexus 5 (még a 4 is) alázza az agyondicsért iPhonet. Stabilitásban, megbízhatóságban és gyorsaságban egyaránt. Ráadásul ezernyi előnye van az Androidnak az iOS-szel szemben. Itt már rég nem 2.1, vagy 2.3 Androidokról van szó, ideje lenne felébredni.
2014. jan. 25. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!