Az At&t oldaláról szeretnék iphone5s-et venni, csak azt nem tudom hogy ezt hogy lehet függetleníteni, mert az iphonéknak nincs külön sim kártyályuk asszem. Ja és hogy az at&t az iphone 5s tényleg 200dollár?
"Az At&t oldaláról szeretnék iphone5s-et venni"
Szeretnél, de nem fogsz. Majd később meglátod miért.
"csak azt nem tudom hogy ezt hogy lehet függetleníteni,"
Valahogy egészen biztosan, erre én sem tudom a választ. Nem tudom ,az 5s-re van valamilyen függetlenítés ( illegális)
" mert az iphonéknak nincs külön sim kártyályuk asszem."
Valóban voltak olyan régebbi iPhone modellek amelyekben beépített SIM szerűség volt, a CMDAs modelleken. Nem tudom, hogy van e CDMAs modellje az 5ös sorozatnak
"Ja és hogy az at&t az iphone 5s tényleg 200dollár?"
Igen annyi. Majd ha nem pörögnek a dollár jelek a szemedben akkor picit olvass részletesen: 2 éves hűséggel adott előfizetés csomag mellett.
Ahhoz, hogy előfizetésed legyen amerikai ZIP kód kell. Nem hiszem, hogy neked lenne olyan,de ha lenne 2 évig akkor is fizetned kellene a havi díjad.
Nekem két 3 éve csak ideiglenes lakcímem volt és csak céges közbenjárásra, SSN számom lobogatására voltak hajlandók 1 éves előfizetést adni, lehet azóta változott a helyzet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!