Mit tudtok a Sony Xperia Z1S-ről? Ugyanaz, mint a Z1 Mini? Magyarországon kapható?
Nana! Ez 2 külön készülék. A Z1S tudtommal csak Amerikában lesz kapható. Igazából = a Z1-el, nagyon minimális eltérés van, igazából lényegtelen.
Ezzel szemben a Z1 Compact már itthon is kapható lesz (már előrendelhető, csupán 169.990 Ft). Sztem kb ez lesz az év készüléke. A Sony meglépte azt, amit eddig mások nem... :) Kicsi házba csúcs hardver.
Tehát a kérdésedre sorba válaszolva: A Z1S a Z1 NAGYON NAGYON picit tovább fejlesztett változata. Könnyebb pár grammal, + 1 órával több a beszélgetési ideje :D Viszont a készenléti ideje kevesebb. Viszont csak Amerikában kapható!
Ebből következik, hogy nem = a Z1 Compacttal (Ez a Z1, de mondhatjuk h Z1S-nek is a kicsinyített változata) És mint írtam, már előrendelhető a Sony oldalán, tehát kapható lesz. De én várnék vele.. gyorsan fog ez csökkenni. + a Sony-nál mindig drágább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!