Android telefonomon (galaxy s2) egy ideje egy videót sem játszik le. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Galaxy s2-m van. Egy évig kb lejátszott minden videót de egy ideje (talán mióta vettem bele egy micro sd-t) nem játsza le csak minden 50. filmet. Abból is van pár amit elkezd de nem lehet beletekerni. Szinte az összes playert meg kódeket kipróbáltam már, valaki tud segíteni?2014. jan. 21. 13:02
2/9 anonim válasza:
Akkor már ideje lenne egy gyári visszaállitásnak,utánna meg mxplayer telepítésnek. Utána megint fog vinni mindent.
4/9 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm neki. Segített.
Eddig a Kies sem ment már meg videókat sem játszott le ahogy leírtam. Meg voltak olyan mp3ak amit szintén nem vitt, ezzel a gyári visszaállításokkal minden a régi.
2014. jan. 23. 11:29
5/9 A kérdező kommentje:
Egy a gond, nem találom a szám bekapcsolását.
Nem küldi el a számom a hívott félnek.
Olvasgattam más telefonoknál hol kell bekapcsolni, de nekem nincs hívások a beállításokban.
2014. jan. 23. 11:38
6/9 Wadmalac válasza:
A telefon ikonnal a hívás menübe lépve van még egy beállítások menü. Ott sincs?
8/9 Wadmalac válasza:
9/9 A kérdező kommentje:
Már megvan, köszi, közben megtaláltam, csak ide elfelejtettem beírni.
A tárcsázóban kellett a bal alsó gombbal előhozni a menüt. :)
2014. jan. 24. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!