Melyik az a program vagy hogy tudom beallitani androidos telefonomon, hogy ha ellopjak esetleg, akkor a keszulekkel keszitett kepeket automatikusan feltoltse valahova?
Automatikusan? A telefon mkagától rájön, hogy juj, elloptak? :D
Nézd meg az AndroidLost appot.
Felrakod a telóra meg a pc-re is, ha a tolvaj bárhol hálózaton van, tudsz vele infót kérni, hol van, tudod fényképeztetni, hangot felvenni és azt elküldetni a pc-re, le tudod tiltani a képernyőzárját, a hálózatról, le tudod húzni róla a fontos adataidat, fotókat, fájlokat, aztán törölni róla mindent, tudod üvöltetni, hogy segítség, elloptak....
Nagyon tuti alkalmazás.
Csak hogy ha lopás után azonnal kikapcsolják, majd kiütik, újraflashelik, akkor nem érsz semmit az egésszel.
Nekem automatikusan szinkronizál minden készített képet a Dropbox-szal és a Google+-al is.
Nem is tettem ezért semmit, én ezt nem akartam. :D De szerintem, ha ezeket a programokat használod, akkor neked is ezt teszi majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!