Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek melyik telefont...

Szerintetek melyik telefont vegyem meg? És vélemény róluk?

Figyelt kérdés

Samsung Galaxy Core,Sony Xperia L

Én kajak a core-t venném mert erősebb a procija mint az xperiának.. csak a kamerája 5mp.. Ilyen ár-érték-arányban tudnátok még ajánlani telefonokat? :) Előre is köszi ! :)

2014. jan. 20. 14:37
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Nem vettem semmibe a válaszaitokat. már rég túltettem a samsungon ha visszaolvasnál egy kicsit..
2014. jan. 20. 18:21
 22/26 anonim ***** válasza:

Feltelepítettem, elsőnek kipróbáltam úgy, hogy grafikailag maxra állítottam, folyamatosan akadozott, szóval hamar változtattam.

Végül ezek a beállítások mellett maradtam, és már szépen futott: [link]

Sokszor simán hozta a 30 FPS-t, nem akadozott, de néha-néha volt pár másodperc, amikor kicsit belassult, ha az árnyékokat kikapcsolod vagy a kocsik tükröződését lejjebb veszed akkor viszont szerintem már sosem fog akadni, és ez a két dolog amúgy sem nagyon észrevehető, most is kapcsoltam, és semmi különbséget nem vettem észre, de talán még kevésbé fog így akadni.

Szóval elmegy rajta a GTA, ha néha akad, akkor meg kicsit változtatsz a grafikán.

2014. jan. 20. 18:31
 23/26 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, egy letöltési linket adnál hogy honnan szedted le? amúgy a play áruházról ingyenes?
2014. jan. 20. 18:33
 24/26 anonim ***** válasza:

Nem a samsungos témára értettem.

Playen fizetős.

2014. jan. 20. 18:51
 25/26 anonim ***** válasza:

[link]

1537 ft Play-en.

Én meg nCore-ról szedtem le.

2014. jan. 20. 18:57
 26/26 schumilex55 ***** válasza:
A car reflection okozza a laggot, legalábbis az xda -n jb. 1 hónapja ezt olvastam, aztán hogy a patch-ekben ki lett-e javítva nem tudom.
2014. febr. 1. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!