Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek melyik telefont...

Szerintetek melyik telefont vegyem meg? És vélemény róluk?

Figyelt kérdés

Samsung Galaxy Core,Sony Xperia L

Én kajak a core-t venném mert erősebb a procija mint az xperiának.. csak a kamerája 5mp.. Ilyen ár-érték-arányban tudnátok még ajánlani telefonokat? :) Előre is köszi ! :)

2014. jan. 20. 14:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Minimum kétszer.

Haveromnak Xperia L-je van, szólok neki, hogy próbálja ki megy-e rajta rendesen a GTA, de fórumokon olvastam már, hogy a GTA: San Andreas-t max beállításokon simán elvitte, még ma legkésőbb estére visszaírok.

De játékra mindenképp L, még ha a GTA nem is menne rajta, szinte minden más fog, míg Samsung-on szinte egyik 3D-s játék sem menne.

2014. jan. 20. 15:30
 12/26 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2014. jan. 20. 15:35
 13/26 anonim ***** válasza:
Az L sokkal erősebb/jobb, én is azt ajánlom. Nem jelent még meg olyan játék, amit ne vinne el.
2014. jan. 20. 15:54
 14/26 anonim ***** válasza:

Mit ragaszkodsz ahhoz a szemét core-hoz?

L sokkal jobb.

Azért a gta sa maxon nagyon erős túlzás, az még egy snapdragon s4 prot is megfog, de mediumra belehet lőni.

2014. jan. 20. 16:37
 15/26 A kérdező kommentje:
Akkor most elfutnak rajta rendesen a GTA-k vagy nem?
2014. jan. 20. 16:41
 16/26 anonim ***** válasza:
Sokkal gyengébb hardveren is elfut mind.
2014. jan. 20. 16:55
 17/26 anonim ***** válasza:

Akkor vedd a Samsungot...

Ha 50x elmondták hogy melyik jöbb, de te a másikhoz ragaszkodsz.

Vedd azt, de ne ide gyere sírni.

2014. jan. 20. 17:44
 18/26 anonim ***** válasza:

Mennie kell rajta a GTA-nak, mert a Rockstar honlapján írják a támogatott készülékeket, konkrétan az L nincs rajta, de sokkal gyengébb készülékek igen.

Én meg elkezdtem letölteni a GTA: SA-t, 5 perc mire lejön, meg rámásolom mobilra, egy órán belül meg tudom mondani megy-e rajta.

2014. jan. 20. 17:48
 19/26 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi hogy fáradsz értem :)
2014. jan. 20. 18:17
 20/26 anonim ***** válasza:

Mi meg azt köszönjük, hogy semmibe veszed a válaszainkat, és képtelen vagy felfogni, hogy sokkal gyengébb telefonon is lazán meg minden gta.

Ezen meg pláne...

2014. jan. 20. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!