Szerintetek melyik telefont vegyem meg? És vélemény róluk?
Samsung Galaxy Core,Sony Xperia L
Én kajak a core-t venném mert erősebb a procija mint az xperiának.. csak a kamerája 5mp.. Ilyen ár-érték-arányban tudnátok még ajánlani telefonokat? :) Előre is köszi ! :)
Minimum kétszer.
Haveromnak Xperia L-je van, szólok neki, hogy próbálja ki megy-e rajta rendesen a GTA, de fórumokon olvastam már, hogy a GTA: San Andreas-t max beállításokon simán elvitte, még ma legkésőbb estére visszaírok.
De játékra mindenképp L, még ha a GTA nem is menne rajta, szinte minden más fog, míg Samsung-on szinte egyik 3D-s játék sem menne.
Mit ragaszkodsz ahhoz a szemét core-hoz?
L sokkal jobb.
Azért a gta sa maxon nagyon erős túlzás, az még egy snapdragon s4 prot is megfog, de mediumra belehet lőni.
Akkor vedd a Samsungot...
Ha 50x elmondták hogy melyik jöbb, de te a másikhoz ragaszkodsz.
Vedd azt, de ne ide gyere sírni.
Mennie kell rajta a GTA-nak, mert a Rockstar honlapján írják a támogatott készülékeket, konkrétan az L nincs rajta, de sokkal gyengébb készülékek igen.
Én meg elkezdtem letölteni a GTA: SA-t, 5 perc mire lejön, meg rámásolom mobilra, egy órán belül meg tudom mondani megy-e rajta.
Mi meg azt köszönjük, hogy semmibe veszed a válaszainkat, és képtelen vagy felfogni, hogy sokkal gyengébb telefonon is lazán meg minden gta.
Ezen meg pláne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!