E-bayen licitáltam egy iPhone 4-re (AT&T függő), vajon kell előfizetői szerződést aláírni és az előfizetést fizetni?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy az olcsó iPhoneok, amiket USA-ból lehet rendelni, és AT&T függők, meglehet, hogy nekem kell utána fizetni az előfizetést? A licit most átszámítva 5000Ft-nál tart. A készülékről csak annyit írtak, hogy teljesen "fel van újítva", és kitűnő állapotban van. Viszont elég gyanús, hogy ilyen olcsó, és nem megy följebb a licit. Mondjuk még van vissza 1 nap, az utolsó pár percben lehetséges, hogy rámlicitálnak? Mert ha fizetnem kellene utána egy előfizetést, úgy már nem szeretném megvenni.
Köszi a válaszokat előre is!
2014. jan. 18. 11:22
11/15 anonim válasza:
ma 09:01
A számlakivonatot mégis honnét kapták?
Nem a számlát küldte hozzá az eladó?
13/15 anonim válasza:
a paypalos tranzakciómról szólót kapták.
14/15 anonim válasza:
ma 13:42
Ez gondolom benne volt a csomagban. Szívás, de ha az eladó nem teszi bele, akkor nincs gond.
15/15 anonim válasza:
Sikerült megnyerned? Mennyire ment fel a licit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!