E-bayen licitáltam egy iPhone 4-re (AT&T függő), vajon kell előfizetői szerződést aláírni és az előfizetést fizetni?
Olvastam, hogy az olcsó iPhoneok, amiket USA-ból lehet rendelni, és AT&T függők, meglehet, hogy nekem kell utána fizetni az előfizetést? A licit most átszámítva 5000Ft-nál tart. A készülékről csak annyit írtak, hogy teljesen "fel van újítva", és kitűnő állapotban van. Viszont elég gyanús, hogy ilyen olcsó, és nem megy följebb a licit. Mondjuk még van vissza 1 nap, az utolsó pár percben lehetséges, hogy rámlicitálnak? Mert ha fizetnem kellene utána egy előfizetést, úgy már nem szeretném megvenni.
Köszi a válaszokat előre is!
Nem kell fizetned mast, nezd meg az elado ertekeleseit,ha sok a poztitiv,akkor biztosan nem ver at . Egyebkent az utolso percekben szoktak a licitek 99%-at megtenni,nekem volt olyan autoradio,amire licitaltam , 3 perccel a lejarat elott meg en voltam nyero az 50 euro arammal es 280- ert ment el :)
Jah mellesleg at AT&T fuggo telefonok fuggetlenitese 25eFt es az iphone 4 eseteben az olcso klonozo sim kartyak sem mukodnek
Ha már letelt a hűségidő az előző előfizetőnél akkor neked valószínűleg már semmit sem kell fizetned.
A telefon jelenlegi állapotában csak előfizetéses AT&T kártyával működik. ( Amerikában, a magyar gyakorattal ellentétben a "kártyás" -prepaid- SIMek nem működnek csak a pre-paid céllal forgalmazott készülékekben.
Tehát vagy vásárols AT&T előfizetést ( ezt innen Magyarországról elég nehezen megoldható) vagy valahogy függyetleníted a készüléket.
3: mar at att sem fuggetleniti ingyen a telefonjait a husegido lejarta utan sem
5: nem becsulnek meg semmit, siman elfogadjak a paypal szamlat .
Semmilyen módosító (gevey SIM) SIM-mel nem működik.
Ezt itthon max iPod touchként tudod használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!