Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 2013.12.22. én vásároltam...

Csabee4 kérdése:

2013.12.22. én vásároltam Sony Xperia Sp-m. Állandoan újraindul. Szervízben is volt már ott elvileg szoftvert frissítettek, de ugyan úgy újraindul. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Ha töltőn van , vagy ha nincs benne a sim kártya nincs baja. Sim kártyát cseréltem, hogy esetleg az a baja, de nem.

2014. jan. 17. 11:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Hol van ennyi vérfan?

Elég az talán hozzá, hogy valaki azt meri ajánlani?

Ajánlanak itt sok mást is ezen kívűl, de sehol se látom ezt.

Amúgy nemcsak az sp-nál csinálod ezt, hanem az L-nél is.

Pl. ahol azt kérdezték, hogy milyen játékok futnak el rajta lagg nélkül stb.

És ugye akik előtted válaszoltak azok sony fanok...

2014. jan. 17. 19:19
 12/20 anonim ***** válasza:
Ne légy már ennyire okos,hogy jobban tudod helyettem hogy én mit és hogyan. Sp fanokra speciel akkor haragudtam meg amikor egy erősebb hardveres telefonnál ,konkrétan az s4 mininél többre tartották. Az L meg nem megy el minden lagg nélkül ha tetszik ha nem.
2014. jan. 17. 19:23
 13/20 anonim ***** válasza:

S4 mini?

Az szvsz tök hasonló az sp-hez, csak abban tér el, hogy 1.5 giga ram van a mini-ben.

A kijelzőfelbontás az pl. nagyobb az sp-ben, a proci is valamivel msm8960T, a gpu is jobb, adreno 320.

Akkor mi az a jóval erősebb? a + fél giga ram?

2014. jan. 17. 19:37
 14/20 anonim ***** válasza:
Látod te is sp fan vagy. :) Az ókori tft kijelző, a kisebb kijelző miatt jobban teljesitő gpu az smafu egy igazi sony fannak. A fél giga meg ilyenkor csak "fél giga ram,há mi az",mikor egy androidos aki nem elfogult az nagyon is tudja,hogy az milyen sokat számít.
2014. jan. 17. 19:41
 15/20 anonim ***** válasza:

Még jó, hogy s4-em van, ahogy korábban is leírtam:

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

#17.

Ha itt fan valaki akkor az te vagy...

2014. jan. 17. 19:48
 16/20 anonim ***** válasza:

"a kisebb kijelző miatt jobban teljesitő gpu"

fuss neki mégegyszer...

Pont az sp-nek nagyobb a kijelzője és a felbontása, látom qrvára ismered a telókat...

2014. jan. 17. 19:49
 17/20 anonim ***** válasza:
Értelmezd még egy kicsit ezt a mondatot...
2014. jan. 17. 19:50
 18/20 anonim ***** válasza:

Mindegy...

Nincs akkora különbség a 2 teló között, mint azt te be akarod állítani.

1-2 esetben jobb a mini, de azért amiket írtam az sp jobb nála, csak ezeket elfelejted.

De érdekes azért, hogy pl. az L-nél beszóltál, pedig tényleg nem sok olyan játék van ami nem fut el rajta.

2014. jan. 17. 19:58
 19/20 anonim ***** válasza:
Ott se szóltam volna semmit ha így lett volna beirva, nem úgy hogy azon nem akad semmi.
2014. jan. 17. 20:31
 20/20 anonim ***** válasza:

A fene egyen meg téged. Hülyeséget minek írkálsz? Persze, nálad minden telefon újraindul. Mi nekünk meg tollas a hátunk. VIdd vissza gariba, vagy ha ne mhasznál akkor alaplap csere (persze update se utolsó).

Proci miatt indul újra, nem kéne annyira hajtani a gépet meg kitalálták az advanced task killer és egyéb kill progikat (y)

2014. júl. 22. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!