2013.12.22. én vásároltam Sony Xperia Sp-m. Állandoan újraindul. Szervízben is volt már ott elvileg szoftvert frissítettek, de ugyan úgy újraindul. Mi lehet a probléma?
Hol van ennyi vérfan?
Elég az talán hozzá, hogy valaki azt meri ajánlani?
Ajánlanak itt sok mást is ezen kívűl, de sehol se látom ezt.
Amúgy nemcsak az sp-nál csinálod ezt, hanem az L-nél is.
Pl. ahol azt kérdezték, hogy milyen játékok futnak el rajta lagg nélkül stb.
És ugye akik előtted válaszoltak azok sony fanok...
S4 mini?
Az szvsz tök hasonló az sp-hez, csak abban tér el, hogy 1.5 giga ram van a mini-ben.
A kijelzőfelbontás az pl. nagyobb az sp-ben, a proci is valamivel msm8960T, a gpu is jobb, adreno 320.
Akkor mi az a jóval erősebb? a + fél giga ram?
Még jó, hogy s4-em van, ahogy korábban is leírtam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
#17.
Ha itt fan valaki akkor az te vagy...
"a kisebb kijelző miatt jobban teljesitő gpu"
fuss neki mégegyszer...
Pont az sp-nek nagyobb a kijelzője és a felbontása, látom qrvára ismered a telókat...
Mindegy...
Nincs akkora különbség a 2 teló között, mint azt te be akarod állítani.
1-2 esetben jobb a mini, de azért amiket írtam az sp jobb nála, csak ezeket elfelejted.
De érdekes azért, hogy pl. az L-nél beszóltál, pedig tényleg nem sok olyan játék van ami nem fut el rajta.
A fene egyen meg téged. Hülyeséget minek írkálsz? Persze, nálad minden telefon újraindul. Mi nekünk meg tollas a hátunk. VIdd vissza gariba, vagy ha ne mhasznál akkor alaplap csere (persze update se utolsó).
Proci miatt indul újra, nem kéne annyira hajtani a gépet meg kitalálták az advanced task killer és egyéb kill progikat (y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!