Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Apa vett nekem karácsonyra...

Apa vett nekem karácsonyra tabletot. Le ugrottam az ágyról és betört. (? )

Figyelt kérdés
Megnézte apa és az egyik fele reagál a másik nem és még egy kicsi kellene hogy kettébe törjön.Nem lehet kicserélni se semmi és már agyonsirtam magamat mert azt a nagyobb tesóm is használta de ő még nem tudja hogy mi lett vele.am a márkéja net cat.nem tudom mit tegyek :'((
2014. jan. 16. 22:27
 1/4 anonim ***** válasza:
13%

"Nem lehet kicserélni se semmi"

Garancia csak van rá, nemde?

2014. jan. 16. 22:28
 2/4 anonim ***** válasza:
84%

Rongálásra nincs garancia.

Spórolj egy másik tabletra a zsebpénzedből. Arra talán majd vigyázni is fogsz...

2014. jan. 16. 22:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Oké, ha a földhöz vágod, eltörik, de mi itt a kérdés?
2014. jan. 17. 00:23
 4/4 anonim válasza:

nálunk is ez volt..

kaptam egy tabletet fotelba film nézés egyszer csak hupp leesett! képernyőre de nem eltört hanem fele képernyője eltűnt és rózsaszín meg mindenféle sürű pöttyök jöttek elő azt nem csinálták bmeg csak sok pénzért azt 5 hónap alatt rendeltünk kínából egy új képernyőt azt rárakattuk jobban jártunk

11/l

2014. jan. 30. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!