Miért akadozhat (de nagyon) egy Samsung Galaxy Ace II?
Ma a KIES-sel le lett frissítve 4.2-re 2.3.6-ról.
Elötte is nagyon akadozott de most nagyon :S
Csináltam Factory resetet is, de így is...lehet attól hogy amiket lementettem, képeket, videókat visszatettem rá?
Ha van vkinek ötlete pls.
ez részben igaz.
az idő elteltével nem magának a rendszernek nő a hw igénye, hanem az alkalmazásoknak. Persze a végeredmény ugyanaz.
Egy olyan telefon esetében pedig - mint pl. az Ace 2 - aminél már a megjelenéskor is vacaknak számított a hw, ott nem csoda, hogyha össze-vissza szaggat a rendszer.
Viszont ez nem az Android hibája, hanem a Samsungé, mivel ők válogatták össze a hardvert, és ők készítették el rá a ROM-ot.
A WP-nek pont ebben van előnye: Nagyjából azonos hw, és egy cégtől (MS) származó rendszer.
Az androidnál - a szigorú hardveres előírások hiányából, és a gyártók túlságosan nagy mozgásteréből kifolyólag - erről szó sincs.
Csak mielőtt jönnének a „szaradroid” típusú kommentek, érdemes tisztán látni a dolgokat!
Mert a Samsung nem remekel a romok optimalizálásában.
Keress rá egy custom romot, jobbak mint a gyári
Köszönöm a válaszokat!
Az h a Samsung szar ...abban nem értek egyet.
A telo amiről szó van a bnőmé, nekem S3 am van semmi gond vele.
Úgy oldattam meg,h az alap appokat amiket ugysem használ vissza állítottam az alap verzióra (töröltem a frissitéseiket) és letiltottam a frissítés kéréseket is, ez megoldotta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!