Iphone 5C vagy Sony Xperia Z?
Nem vagyok elfoguult a z vel. Ha iphone 5s-t kérdezett volna, akkor azt mondom ne z-t vegye. Viszont az 5c....
egyébként nincs sonym.
tegnap 16:17
Én nem reklámoznám, hogy az iStyle-ban dolgozom, főleg ha így képviseled a céget.
De korábban azt írtad, hogy már nem ott dolgozol. Ejha-ejah az ember meg a kutya?? Hogy is van ez???
"WestEnd-i iStyle boltban dolgoztam. "
vs
"(iStyle-os vagyok)"
Érdekes. De a stílusod alapján nem csodálom, hogyha kirúgtak.
Szerintem elég egyszerű pedig a választás, mivel markáns különbség van a két eszköz között mind szoftveresen, mind méret szempontjából.
"iOS vs Android" kérdéskört gondolom már kívülről fújod, de röviden:
iOS jóval korlátozottabb az Androidnál, az amúgy "üldözött" (értsd: szoftverfrissítések után nem fog működni) Jailbreaket leszámítva nincs lehetőséged komolyabban testre szabni a kezelőfelületet, csak AppStore-ból tudsz szoftvereket telepíteni, és az Apple szűri, hogy oda mi kerülhet fel; gyári alkalmazásokat sincs lehetőséged lecserélni. Cserébe jobban optimalizált, AppStore-ból letöltött szoftverekkel nem adódnak kompatibilitási problémák (és szűrés miatt kártékony kódokat sem nagyon tartalmaznak), szoftveres támogatottsága is elsőrangú mind az Apple (ha kijön egy új iOS verzió, akár már aznap telepítheted a telefonodra), mind 3rd party fejlesztők részéről (számos szoftver iOS-re jelenik meg először).
Aztán itt a hardver. Kijelző csak a te preferenciáidon múlik, Z nagyméretű kijelzőjén jobb böngészni, videókat nézni, ugyanakkor ha például utazás közben, egy kézzel akarnád kezelni, nehézségekbe fogsz ütközni. Puszta hardveres specifikációt (4 vs 2 mag, órajelek) teljesen felesleges összevetni, mivel egyrészt különböző mikroarchitektúrájú processzorokról van szó, másrészt iOS optimalizáltabb, és korlátozott multitasking miatt eleve kevesebb terhelést ró a processzorra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!