FONTOS! Lett egy kb 1 centis karc a Galaxy Note 2 telefonomora, mit tegyek?
Ha beégetem a kijelzőt akkor elvileg megcsinálják és ezt csak az új képernyővel lehet megjavítani ugye?
Ilyen garanciára van szükség?:
Ilyenem van pontosan csak nincs kitöltve.
Az a probléma,hogy Romániában lakom és itt is vettem a telefont egy Notebookgsm nevű boltban és nem tudom,hogyha most felhívom a megadott telefonszámot akkor postán kell elküldenem a készüleket és visszaküldik majd,vagy személyesen kellene odavinni?
Fontos lenne!!Előre is köszi a válaszokat!
Belehet bizony, nem is nagy mutatvány. Nesze neked amoled.
Ha a kijelzőt beégeted, lehet hogy csak a kijelzőt cserélik, és marad neked a karcos érintő.
Fóliát kell használni.
notebookgsm nevű boltban vettem ahol vettem és adtak 24 hónap garanciát rá a boltból.Ja ide viszem a telefont mert beégett akkor pocsékul javítják meg?
van olyan garanciám amit linkeltem a samsungos de ha azt kell használni valaki elmondaná,hogy hogyan?fontos lenne!
1. még be sem sikerült égetned. Ne hidd hogy olyan könnyű...
2. még mielőtt nekiállsz valahogy ki kéne deríteni,hogy beégésre van e egyáltalán garancia
3. ha van akkor cserélik az egész kijelzőt,tehát nem gányolnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!