FONTOS! Lett egy kb 1 centis karc a Galaxy Note 2 telefonomora, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ha beégetem a kijelzőt akkor elvileg megcsinálják és ezt csak az új képernyővel lehet megjavítani ugye?
Ilyen garanciára van szükség?:
Ilyenem van pontosan csak nincs kitöltve.
Az a probléma,hogy Romániában lakom és itt is vettem a telefont egy Notebookgsm nevű boltban és nem tudom,hogyha most felhívom a megadott telefonszámot akkor postán kell elküldenem a készüleket és visszaküldik majd,vagy személyesen kellene odavinni?
Fontos lenne!!Előre is köszi a válaszokat!
2014. jan. 15. 14:54
11/12 anonim válasza:
Én speciel vennék rá egy kijelzővédő fóliát és kész. Nem látnád a karcot nagy valószínűséggel.
12/12 A kérdező kommentje:
kamu e mail el ráírok a boltra és megmondom,hogy beégett a képernyő ha beviszem megjavítják?garanciával amit adtak?
Amúgy fóliát már rendeltem ma érkezik ha nem látszik a fólián át a karc akkor cool hanem hozzá kell szokni vagy megcsinálni a beégetést
2014. jan. 16. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!