Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kitört egy pöcök a Nokia...

Kitört egy pöcök a Nokia hátlapjából ami tartja a ceruzát mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy Nokia 5800-asom és a hátlapján belül van (volt) egy pöcök ami szorosan tartotta az érintőképernyő ceruzáját. Namost ez a 2. napon letört és így mindig 2x kell megtennem sétálva a MUNKAHELY-->HAZA utat mert mindig kiesik a telefonból a "cerka". Eddig mindig megtaláltam de mostmár nagyon idegesít hogy magától kicsúszik. Ja a kérdés meg persze az hogy mit csináljak vele?? :D:D
2009. dec. 1. 19:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez az összes 5800-nál kitörik. De nem szokott azért magától kiesni. Garancialappal sétálj be egy nokia boltba, és ha tényleg kiesik puszán a gravitációtól akkor cserélik a hátlapot.
2009. dec. 2. 03:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem gravitációtól nem csúszik ki, csak enyhe zötykölődéstől. Bevittem, közölték, hogy sok ilyen volt, de garanciálisan nem cserélik.
2009. dec. 2. 12:59
 3/4 A kérdező kommentje:
nálam olyan szinten magától esik ki hogy meg sem mozdítom
2009. dec. 2. 15:36
 4/4 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

A 2-esnek is igaza van nagyjából.

Mondom, ha egy kicsit is ott tud maradni a helyén akkor nem cserélik, de ha a gravitációtól is kizuhan akkor cserélni szokták, mert az úgy valóban használhatatlan (és nem csak kellemetlen).

nokiaprogramok.hu 5800 fórumának az összes oldalát elolvastam, tényleg igaz, nem 100%-hogy cserélik, mert tényleg rengeteg ember vitte vissza. De akinek magától kizuhan annak általában cserélik.

Nekem nem cserélik, mert egész jól szorul.

2009. dec. 2. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!